Georgiana Copăceanu, exemplu pentru luptătorii mai mici din Caransebeș

Clubul Sportiv Școlar a organizat, împreună cu Secția de Lupte, o nouă ediție „Memorialul Vasile Gherman”. Au participat peste 30 de copii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, care s-au întrecut pentru medalii, diplome și pungi cu dulciuri, oferite de organizatori.

Sportivii, fete și băieți, au reprezentat cluburile CSS Caransebeș, CSM Reșița și clubul din Cornereva. În deschiderea concursului, antrenorul Secției de Lupte din Caransebeș, Dumitru Toc, a dorit să premieze cu sume în bani și diplome trei dintre cei mai merituoși sportivi care fac cinste clubului: Georgiana Copăceanu, campioană balcanică, în vârstă de 17 ani, care deși se pregătește la București cu lotul național nu a fost uitată de antrenorul care a descoperit-o și i-a trasat parcursul spre lupte, pe fratele Georgianei, Liviu Copăceanu, în vârstă de 18 ani, care a obținut bronzul la Campionatele Naționale în acest an la cadeți și Robert Lepăduș, locul III și medalie de bronz la Cupa României de la Putna, la juniori, categoria 77 de kg.

„Pentru mine este important că am terminat anul sănătoasă. Mulțumesc celor care se gândesc la mine, domnului antrenor Dumitru Toc. Sunt triplă campioană balcanică și de 6 ori campioană națională. Eu în prezent mă antrenez cu Lotul Național la București și în acest an am reușit performanța de a câștiga, din nou, Campionatul Balcanic, însă la cadeți, o vârstă superioară. Pentru 2019 ne pregătim pentru Campionatele Europene la cadeți și Campionatul Mondial”, ne-a declarat luptătoarea Caransebeșului, Georgiana Copăceanu.

„Am avut meciuri deosebit de grele, dar mă bucur că am reușit această performanță. Mulțumesc celor care mă susțin, părinților, domnului Toc și celor care astăzi ne-au premiat. În palmaresul meu s-au strâns peste 20 de medalii și sper ca în 2019 să obțin o nouă medalie națională”, ne-a declarat Liviu Copăceanu.

„Pentru mine este a doua medalie câștigată la un nivel atât de ridicat și sper să nu mă opresc aici, îmi doresc ca pe viitor să progresez și să mai pot câștiga alte medalii naționale”, ne-a menționat Robert Lepăduș.