George Simion, întâmpinat la Reșița cu pâine și sare, selfie-uri și îmbrățișări

aur resita
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Peste 200 de simpatizanți ai Alianței pentru Unirea Românilor s-au adunat duminică în Piața 1 Dececembrie 1918 din Reșița pentru a se întâlni cu liderul partidului, George Simion.

George Simion a venit la Reșița însoțit de europarlamentarul Cristian Terheș, cel care va conduce lista AUR la europarlamentarele din 2024, și de președintele Partidului Republican, Marian Cucșa, fost președinte al ALDE Timiș și deputat al acestui partid în mandatul 2016-2020. Din delegația AUR a mai făcut parte și actorul Mugur Mihăescu, proaspăt intrat în organizația condusă de Simion.

Liderul AUR a fost întâmpinat cu pâine și sare la Reșița, iar vizita a fost prilejuită, pe de-o parte, de inaugurare sediului filialei județene a partidului, coordonat la acest moment de tânărul Samuel Miclău, iar pe de altă parte, de a întări organizația cu noi membri, în perspectiva viitoarelor alegeri. Din discursul lui Simion nu au lipsit atacurile la adresa coaliției de guvernare.

george simion

„Proiectul nostru atrage din ce în ce mai mulți simpatizanți, și la nivel local, și la nivel județean. Sperăm ca alături de țărăniști, de republicani să coagulăm acea alternativă reală pentru a da jos sistemul care ne conduce de 30 de ani, pentru că sunt aceeași: PSD, PNL. Se schimbă prin rotație, fură prin rotație, sunt același partid. De frica noastră, de frica fenomenului AUR sunt dispuși să ajungă la alegeri anticipate, sunt dispuși ca în toamna lui 2023 să cheme românii mai repede în fața urnelor, pentru că au o guvernare dezastruoasă și nu au soluții pentru România. De aceea trebuie oprit acest dezastru și trebuie începută reconstrucția României. Încercăm să ne unim forțele. De aceea este important pentru noi că deschidem astăzi la Reșița sediul județean al formațiunii, de aceea am ținut neapărat, în semn de respect pentru miile și zecile de mii de susținători pe care-i avem în Caraș-Severin, să venim în fața dumneavoastră sub formula sub care vom câștiga alegerile europarlamentare, parlamentare și locale anul viitor.”, a spus George Simion.cristian terhes

La rândul său, europarlamentarul Cristian Terheș a declarat: „Miza viitoarelor alegeri și a tuturor acțiunilor pe care le-am făcut și în anii trecuți, atât eu în Parlamentul European, cât și George Simion în AUR, este, în primul rând, România, iar în al doilea rând, fiecare dintre dumneavoastră, pentru că alegerile din 2024 sunt foarte simple. Avem de ales între suveranitate sau vasalitate. Avem de ales între democrație sau tiranie, și avem de ales între libertate sau iobăgie. Una dintre astea, nu pot fi  ambele.”

De altfel, Simion este convins că dacă s-ar organiza alegeri anticipate, AUR ar fi prima opțiune în preferințele românilor: „Noi suntem pregătiți să înlăturăm un guvern incompetent și sunt sigur că în urma alegerilor anticipate AUR se va clasa deasupra PSD, adică pe primul loc”.

george simion 1

1000x100 (4)

conferinta simion 2

conferinta simion 5

 

 

 

 

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/