Cum pot companiile beneficia de piața de capital? Oamenii de afaceri din Timiș vor afla răspunsul!

business 333
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Antreprenoriat și finanțare pe piața de capital. Lumea afacerilor din Timiș, și nu numai, este invitată la o dezbatere de actualitate din mediul de business.

De ce companiile folosesc piața de capital, ce instrumente pot folosi, de ce decid companiile să se listeze sau cum devii o companie listată? Sunt doar câteva dintre întrebările care își vor găsi răspunsul în cadrul unei dezbateri ce vizează modalitățile de finanțare a business-ului. Evenimentul este organizat luni, 13 martie, de către Universitatea de Vest și Bursa de Valori București, în Aula Magna a UVT , cu începere de la ora 11,30.

Studenți, cercetători, cadre universitare, dar și experți și profesioniști ai acestui sector din întreaga comunitate sunt invitați să participe la conferință, în cadrul căruia tema principală este antreprenoriatul și modalitățile de finanțare ale afacerilor prin piețele de capital.

1000x100 (3)

business

În agenda acestui eveniment special, consacrat dezbaterilor actuale despre piața de capital, sunt înscrise prelegeri ale unor specialiști reprezentativi ai acestui domeniu de vârf. Vor susține intervenții, în cadrul conferinței, atât Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea și Directorul general al Bursei de Valori București, Adrian Tănase, cât și Președinta Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) și antreprenor „Flori de ie”, Cristina Chiriac. De asemenea, vor mai susține prelegeri: Directorul executiv MedLife, Dorin Preda, brokerul IFB Finwest, Ovidiu Serdean și brokerul Goldring, Laurențiu Căpcănaru.
Participarea este liberă, iar cei care doresc să se înscrie o pot face completând formularul următor: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfP…/viewform
publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/