Fără superstiții, doar calitate și inspirație, în luna lui martie!

mobelle444

13 martie, zi cu noroc pentru cei care sunt în căutarea lucrurilor noi, a frumosului, a diversității. Întră în universul Expert Mobelle și alege tot ce îți dorești pentru confortul casei tale!

Pentru unii superstițioși, data de 13 poate fi una cu ghinion, pentru mulți, însă, este ziua în care se dă startul celor mai tari reduceri. Tu alegi ce îți dorești, ei livrează direct la tine acasă. Stil, diversitate, livrare gratuită rapidă, oferte și reduceri speciale. Așa se prezintă în fața clienților, partenerul tău de drum – Expert Mobelle.

Au pregătit o serie de reduceri atât pentru materialele de mobilă, precum palul alb perlat, care în această perioadă va costa 260 lei/coala, cât și pentru gama întreagă de piese de mobilier, necesare spațiului de locuit sau de lucru. Fie că vorbim de mobilă pentru bucătărie, de cameră, hol, birou sau de baie, produsele pot fi selectate cu ușurință, alături de profesioniștii de la Expert Mobelelle, economisind atât bani, cât și timp.

Design de calitate, prețuri avantajoase, utilaje de ultimă generație este ceea ce pune la bătaie societatea ce își are sediul în Timișoara, pe str. Pestalozzi nr. 20, și care comercializează prin depozitul său o gamă variată de pal melaminat, uși mdf, glossy, thermopal, hdf/pfl, blaturi de bucătărie și de masă, uși de lemn masiv și accesorii pentru mobilier, oferind servicii de debitare, cantuire și găurire.

mobila 5

Compania Expert Mobelle asigură asistență tehnică gratuită în proiectarea mobilierului, precum și livrare la domiciliu pentru toate produsele comercializate. Tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți modelul de mobilier, trimiteți comanda, experții o realizează și o trimit la voi acasă. Dacă nu vă descurcați cu montajul, profesioniștii de la Expert Mobelle vă ajută inclusiv cu acest proces.

Orarul de funcționare al firmei este de luni până vineri, între orele: 08:00 – 17:00, iar sâmbăta de la ora 08 la ora 12.00, iar informațiile suplimentare se pot obține la numerele de telefon: 0755 083 258 / 0748 295 527 sau 0741 199 874 / 0746 193 406

mobila 1000x100

Sc Expert Mobelle Srl vă oferă o gamă variată de feronerie, accesorii pentru mobilier și sisteme de amenajări interioare, selectate din portofoliile unor producători de prestigiu. Accesoriile propuse pentru mobilă sunt soluții moderne și eficiente pentru îmbinarea armonioasă a designului cu exploatarea eficientă a spațiului. Clienții sunt invitați să facă o solicitare de ofertă și să afle beneficiile pe care le pot oferi accesoriile de calitate, la adresa de email:comenzi.mobelle@gmail.com

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/