Gazetarii Școlii 7 au lansat un nou număr al revistei „Lumea noastră”

revista scoala 7

Numărul 49 al revistei școlare „Lumea noastră” a văzut din nou lumina tiparului la începutul lunii, iar lansarea oficială a avut loc miercuri, în cadrul unității de învățământ.

Revista conține, printre altele, informații despre activitățile extrașcolare desfășurate în perioada ianuarie – februarie 2023 la Școala 7 din Reșița, curiozități informatice, noutăți din domeniul gadgeturilor, opinii despre olimpiadele școlare, aflate în plină desfășurare. Redactorii revistei oferă soluții pentru petrecerea timpului liber, prin rubrica „Oportunități pentru copiii Reșiței”, de data aceasta făcând o scurtă incursiune la Școala Populară de Arte și Meserii „Ion Românu” din oraș.

Tot în acest număr, colonel Corina Braje, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin, vine cu sfaturi utile, ce trebuie urmate în situații de urgență. „Interviul ediției” este oferit, în acest număr, de un dascăl special, învățătoarea care face școală de calitate și încântă cu vocea și chitara pe toți cei care o ascultă: Cristina Zaharia.

„O viață într-o școală” este ceea ce spun redactorii revistei despre profesorul Martin Moatăr, care, din această toamnă, își ia rămas bun de la Școala 7, după o carieră excepțională, și despre care elevii au dorit să scrie în acest număr, în semn de respect și prețuire pentru dascălul lor.

Un spațiu special a fost acordat și taberei de schi de pe Muntele Semenic, organizată de Asociația „Prietenii Munților”, care a avut loc în perioada 19 – 22 februarie, și la care a participat un grup de 20 de elevi din clasa I, continuându-se astfel colaborarea începută în urmă cu zece ani între această asociație și Școala 7. De menționat și colaborarea cu Școala de Dans „Magnum”, Simona Balaci, coordonatorul acesteia, fiind prezentă pe Semenic alături de copii, în perioada desfășurării taberei.

Lansarea numărului 49 al revistei școlare „Lumea noastră” a reunit membrii echipei redacționale, elevii participanți la tabăra de schi, cadre didactice și alți invitați speciali.

Coordonatorul revistei „Lumea noastră” este prof. Cristina Ardeleanu, un dascăl dedicat și apreciat al Școlii 7, iar din echipa redacțională fac parte următorii elevi: Anamaria Lozici, clasa a IV-a A, Radu Caimac, clasa a IV-a A, Sara Sprînceană, clasa a V-a A, David Gruia, clasa a V-a A, Luca Apostol, clasa a V-a A, Vanessa Debelka, clasa a VI-a A, Ștefania Sabo, clasa a VI-a A, Cristian Dragu, clasa a VI-a A, Luca Velimirovici, clasa a VI-a A, Patrick Babeu, clasa a VI-a C, Daiana Ungureanu, clasa a VII-a A, Georgiana Ciati, clasa a VII-a A, Mălina Ban, clasa a VII-a B, Mara Glava, clasa a VII-a B, Bogdan Ștefănică, clasa a VII-a B, Mădălina Rusu, clasa a VIII-a A, și Ianis Franț, clasa a VIII-a A.

1000x100 casa brutarului

revista scoala 7 2

revista scoala 7 3

revista scoala 7 5

revista scoala 7 6

revista scoala 7 4