Gazdă nouă la Grădina Zoologică „Ioan Crișan” din Reșița!

Grădina zoologică din Reșița, una dintre cele mai frumoase din România, are o gazdă nouă de câteva zile. Încă un exemplar de măgar alb de Barok așteaptă vizitatorii alături de familia sa.

De cinci ani, Grădina Zoologică „Ioan Crișan” se poate mândri cu un exemplar unic în România: măgarul alb cu ochi albaștri. În 2016 a venit și Iduș, iar la scurt timp a apărut și puiul lor, Ica. Acum familia s-a mărit și lor li s-a alăturat Zamfira, născută în 2 iunie.

„Ea este Zamfira și este cel de-al patrulea exemplar de măgar alb de Barok (măgarul cu ochi albaștri) de la Grădina Zoologică «Ioan Crișan» din Reșița! A venit pe lume în 2 iunie, este perfect sănătoasă și se alătură familiei formate din masculul Amadeus, femela Iduș și sora ei mai mare, Ica”, spun reprezentanții Primăriei Reșița.

leader board 728 x 90 px

Cei care vor să o vadă pe Zamfira și nu numai trebuie să știe că luni, de Rusalii, parcul zoo va fi deschis între orele 10.00 și 20.00, prețul unui bilet fiind de 8 lei/adult și 2 lei/elev, copii, studenți, pensionari.