Gata sezonul, începe o vacanță cu multe necunoscute. CSM Lugoj a cedat în finala Cupei României

Voleibalistele de la CSM Lugoj au încheiat sezonul odată cu înfrângerea din semifinala Cupei României, organizată sub forma unui turneu Final Four, la Alexandria. Bănățencele au pierdut cu 3-0 cu CSM Târgoviște, formația care a luat medaliile de bronz ale campionatului feminin. 

Dâmbovițencele au fost pregătite sezonul acesta chiar de fostul antrenor al echipei din Lugoj, Valerijan Luka. CSM Târgoviște a intrat bine în meci și a luat primul set cu 25-15, fără ca timișencele să fie vreodată la conducere. Voleibalistele din Banat au avut 4-1 în actul secund, însă adversarele au revenit și au luat setul doi tot cu 25-15. Timișencele nu s-au predat ușor și au condus până la 13-13 în setul trei, câștigat până la urmă de adversare cu 25-23, după 72 de minute de joc efectiv. Nina Kocic a fost cea mai bună realizatoare a lugojencelor, cu 11 puncte, iar pentru Târgoviște, Trică a dat cele mai multe puncte, 12.

Cupa României de volei feminin nu implică și jucarea semifinalei mici, astfel că CSM Lugoj a încheiat sezonul. În campionat, echipa a încheiat pe locul 5, cel care duce în Cupa Challenge. Vara va fi una complicată pentru tot clubul CSM din orașul de pe Timiș, cu probleme financiare la toate secțiile. De aceea, deocamdată, sunt multe semne de întrebare și în privința echipei de volei.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Sursa foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei

banner 970 x 250