Gata cu nemunca pe banii statului! „Nu am cu cine să sparg două maşini de lemne pentru că nu vrea nimeni”

România are nevoie ca de aer să fie condusă de un guvern de centru-dreapta întrucât, doar așa, lucrurile și-ar putea urma cursul normal spre dezvoltare, spune primarul orașului Anina, acesta fiind de părere că noii guvernanți ar putea readuce principiul meritocrației, cel puțin pe partea socială, acolo unde legislațiile PSD-ului nu au făcut altceva decât să încurajeze nemunca.

„Orașul pe care îl conduc a înregistrat cea mai mare prezență la urne dintre orașele cărășene: 26%. Am încercat să convingem electoratul să își exprime dreptul cetățenesc deoarece e înspre binele tuturor. E păcat, cu un primar liberal, cu un președinte de Consiliu Județean ales din partea PNL, să nu avem și un astfel de guvern. De ce? Ca să se poată mișca lucrurile în sfârșit în țara asta. Președintele Iohannis a adus 80 de miliarde de euro și acești bani trebuie cheltuiți corect, echidistant, totul ca să plecăm cu România în față. Mai mult decât atât, guvernări de Dreapta nu am avut decât trei-patru maximum cinci ani din 30. Or, ne-am săturat de atâtea legislații pe partea socială. Noi trebuie să mergem spre individ, spre dezvoltare, nu să asigurăm partea socială celor care nu muncesc. E nevoie să dăm posibilitatea egalității cu cei care muncesc. Mergând cu o politică de Dreapta, vom avea locuri de muncă și nu le vom mai da celor care nu lucrează, asta ca să își poată câștiga veniturile.”, a precizat Gheorghe Românu pentru expressdebanat.ro.

leader board 728 x 90 px

Referitor la cum ar contribui principiul meritocrației la dezvoltarea României, șeful administrației publice locale din Anina a mai adăugat:

„Prin această dezvoltare, cu banii aceștia, se pot crea o mulțime de locuri de muncă. Poate că vă întrebați cum. Ei bine, prin construcții, prin obiectivele care trebuie construite. E nevoie de oameni la autostrăzi, e nevoie de ei peste tot. Dacă echipa din care provin va guverna, aceasta va trebui să pună punct odată asistenței sociale. Vă dau un simplu exemplu și nu cred că asta nu au trait-o și alții: eu nu am cu cine să sparg două mașini de lemne, acasă, pentru că nu vrea să vină nimeni”.