Gata cu „lupta” în PNL. Miliardarul din Forbes intră în competiția pentru Primăria Reșița!

Sondajul a fost făcut pe un eșantion de 818 persoane de către Biroul de Cercetări Sociale București. Procentul obținut de Ioan Popa, cunoscut de reșițeni sub numele de Tăițelu, se apropie de 50 la sută.

Liberalii n-au prezentat un top al celor cinci candidați propuși inițial. Cel care a reușit să obțină cel mai mare scor, de 46 la sută din sufragiile alegătorilor este Ioan Popa. Candidatul PSD, oricare ar fi acesta, ar obține, potrivit sondajului realizat, 37 de procente.

„În urma sondajului efectuat în municipiul Reșița în perioada 4-6 decembrie 2015 de către Biroul de Cercetări Sociale București cu privire la evaluarea barometrului politic pentru alegerile locale din 2016, aducem la cunoștința opiniei publice că domnul Popa Ioan este candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Reșița. Conform opiniilor exprimate de alegători, acesta a obținut un scor de 46 la sută din sufragiile alegătorilor, față de 37 la sută cât a obținut candidatul PSD, indiferent care ar fi acesta. Sondajul a fost efectuat pe un eșantion de 818 persoane desemnate prin pas statistic pe toate secțiile de votare, cu o marjă de eroare de +/-3,4 la sută. Mulțumim cetățenilor pentru modul transparent, sincer și obiectiv în care au participat la acest demers democratic”, se arată în comunicatul de presă transmis de PNL în urmă cu puțin timp.