Gata cu frigul! De când începe Colterm să furnizeze căldură în locuințele timișorenilor

calorifer

Gata cu frigul în locuințele timișorenilor racordați la sistemul de termoficare al orașului. Colterm anunță că începând de marți, 4 octombrie, va furniza căldură în tot orașul.

Având în vedere faptul că temperaturile vor scădea drastic de săptămâna viitoare, Colterm a luat decizia de a furniza căldură în locuințele abonaților săi. Reprezentanții societății de termoficare a Timișoarei anunță că începând de marți, 4 octombrie, pornesc sezonul de încălzire 2022 – 2023, „cu precizarea că se va furniza căldură în tot orașul, la parametrii corelați cu temperaturile exterioare”.

În acest sens, Colterm face un apel la asociațiile de proprietari și la ceilalți utilizatori să deschidă vanele de branșament, iar locatarii care încă lucrează la instalaţiile interioare şi au golit apa din instalaţii să-şi finalizeze lucrările şi să permită încărcarea acestora în condiţii de siguranţă, atât pentru ei cât şi pentru vecini.

De asemenea, le adresăm solicitarea să nu mai efectueze lucrări care să necesite descărcarea lor și, totodată, să anunţe la dispeceratul Colterm S.A., la numerele de telefon 0256-494.133; 0756.061.468 sau pe adresa de e-mail relatii@colterm.ro, eventualele probleme apărute la contoarele de energie termică (cabluri rupte, termorezistenţe distruse, contor inundat etc.) pentru a putea interveni operativ în soluţionarea lor”, a informat Colterm.