Gata cu drumurile la Reșița! Brebu are Serviciu Public Comunitar de Evidență a Persoanelor

buletine brebu

Fără drumuri la Reșița pentru cetățenii comunelor Brebu și Zorlențu Mare! Problemele administrative își găsesc, de acum, rezolvarea lângă casă, după ce la Brebu a fost înființat Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor.

Administrația locală din Brebu pune la dispoziția localnicilor un serviciu nou. Astăzi a fost inaugurat sediul Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor, de care vor beneficia și cetățenii comunei Zorlențu Mare. Primarul comunei Brebu, Ion Țicheriu, își vede astfel visul împlinit.

„De astăzi, oficial, la Brebu, se fac buletine, iar cetățenii din comună nu vor mai fi nevoiți să facă drumuri până la Reșița pentru a-și elibera actele de identitate. Sunt bucuros că am reușit să punem pe picioare un astfel de serviciu, și trebuie să recunosc că, încă de la începutul mandatului, mi-am dorit să înființăm acest serviciu, iar astăzi visul a devenit realitate. Serviciul l-am înființat în parteneriat cu comuna Zorlențu Mare, pentru că și cetățenilor de aici le este mult mai la îndemână să vină la Brebu pentru buletin, decât la Reșița. Noi am pus la dispoziție și spațiul, serviciul aflându-se în centrul comunei, lângă dispensar.”, ne-a declarat Ion Țicheriu.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

brebu 2

La rândul său, primarul comunei Zorlențu Mare, Marius Ișfan, ne-a declarat: „Serviciul este al comunei Brebu, noi ne-am afiliat la el, dacă pot spune așa, pentru că ne pică mult mai bine, este mai aproape, iar oamenii nu vor mai avea nevoie de programări făcute cu o lună înaintea eliberării actului de identitate. În plus, este mult mai aproape, sunt doar 5 kilometri până în centrul comunei Brebu, și sper ca oamenii să fie mulțumiți.”

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/