Gata cu accidentele! O intersecție importantă din Timișoara a fost semaforizată

incontro
untitled design set 970x90 px

În speranța că va scădea numărul accidentelor rutiere, intersecția de la Incontro, din Calea Șagului din Timișoara, a fost semaforizată. De asemenea, au fost modernizate și stațiile de transport public din zonă, iar trotuarul reparat.

Primăria Timișoara a luat decizia de a repune în funcțiune semafoarele de la intersecția din zona Incontro, aflată în Calea Șagului. Asta după ce aici au avut loc mai multe accidente rutiere soldate cu victime.

Acum trei ani s-au oprit semafoarele de la Incontro și de atunci au existat, din nefericire, mai multe accidente rutiere cu victime. Azi, semafoarele funcționează din nou. Au fost folosite corpuri de semaforizare care au fost dezafectate anul trecut din amplasamente unde au fost considerate nenecesare după o reevaluare a traficului din zonele respective. Echipele SDM s-au mișcat repede pentru punerea intersecției în funcțiune și au realizat și o trecere de pietoni, care să le asigure traversarea în siguranță a celor 4 benzi”, a informat Primăria Timișoara.

De asemenea, reprezentanții instituției anunță că au modernizat, printr-o măsură temporară, stațiile de transport public, pentru condiții decente de așteptare. Totodată, a fost amenajat și trotuarul pentru ca angajații firmelor din zonă care vin cu autobuzul să aibă acces real până la stație și să nu treacă prin praf și noroi.

Brantner 1000x100px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/