De ce închide ochii Primăria Timișoara la o amendă de 90.000 de lei?

casa muhle

Autoritățile locale amână executarea proprietarului Casei Muhle din Timișoara, în cazul unei amenzi dată pentru nerespectarea graficului de lucrări. Viceprimarul Cosmin Tabără explică care sunt motivele acestei amânări, urmând ca Primăria Timișoara să decidă în perioada următoare cum va proceda pe viitor. 

Valoarea amenzii dată de Primăria Timișoara proprietarului Casei Muhle se ridică la 90.000 de lei.

„Este un dosar execuțional, doar că am amânat executarea propriu-zisă pentru câteva luni. Această amendă era pentru faptul că nu fuseseră executate anumite lucrări la termen, nu era respectat graficul de termen, dar între timp s-a remediat această treabă și acesta a fost motivul pentru care am amânat executarea. Ea este în vigoare, în momentul de față s-au executat lucrările de montare a tâmplăriei, mai urmează ușile și zugrăveala exterioară a clădirii. Iar dacă aceste lucruri vor fi respectate, vedem dacă executăm sau nu.”, a declarat viceprimarul Cosmin Tabără.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Reabilitarea fostei case a grădinarului Muhle a început în 2020, deși clădirea începuse să se degradeze accelerat încă din 2013. Viceprimarul Cosmin Tabără militează pentru readucerea imobilului în patrimoniul orașului și amenajarea în clădire a unui muzeu al rozelor fie a unei case memoriale.

CITEȘTE ȘI: Casa grădinarului Muhle înflorește din nou. Sunt intenții să fie readusă în patrimoniul Timișoarei

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/