GALERIE FOTO: Gărâna, ruptă din Bavaria!

Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Localitatea care a fost cândva populată de etnia germană, Gărâna, a revenit pentru o seară în trecut. Festivalul Berii Bavareze Weininger a transformat Poiana Lupului într-o mică Germanie.

Degustarea de bere, muzica germană și dansurile populare nemțești au constituit rețeta pentru ultimul festival din weekend. După două zile de folk, ziua de duminică a schimbat macazul și a abordat o cultură cu totul specială, cea nemțească.

publicitate online in ziar Express de Banat

Locație cu tradiție în spiritul german, Gărâna a fost perfectă pentru Festivalul Berii Bavareze. Chiar dacă în ultima zi de weekend, festivalul a atras ca un magnet băutorii de bere care s-au delectat cu toate sortimentele de „bier”, de la clasică la nefiltrată sau cu lămâie.

Ansamblul de dansuri al Forumului Democratic al Germanilor din județ a adăugat și mai multă autenticitate festivalului nemțesc cu o serie de dansuri specifice culturii germane, dansuri la care s-au alăturat și spectatorii, cunoscători ai pașilor din joc. Seara s-a încheiat cu un concert al folkiștilor timișoreni din formația Pragul de Sus.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Alături de muzica nemțească, „wurst”, cârnații specifici nemților, și berea din abundență,  Poiana Lupului a fost cuprinsă de atmosfera specifică unui fest din Bavaria atât de intens, încât mulți dintre spectatori au uitat că se află în România, la poalele Semenicului.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157635025131789″]

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/