Gânduri bune de sărbători, transmise de artiștii bănățeni, într-un spectacol online

Andreea Voica, Liliana Laichici, Carmen Popovici Dumbravă, Adrian Stanca, Mariana Anghel, Maria Didraga, Felicia Stoian, Maria Coman, Georgiana Necșa, Raluca și Oana Stanca și Ciprian Pop se reunesc pentru a transmise urări de sărbători iubitorilor de folclor, într-un spectacol online care are loc duminică, 20 decembrie.

Ultimul eveniment folcloric al anului organizat de Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș îi are invitați pe artiștii îndrăgiți, care vor transmite mesaje și urări cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Instrumentiștii și dansatorii profesioniști ai Ansamblului Banatul vor fi alături de artiști, dar și orchestra și corpul de balet, într-o formulă restrânsă. Sebastian Roșca va fi dirijorul orchestrei, iar dansatorii vor fi coordonați de cuplul de maeștri coregrafi Brândușa și Nicolae Stănescu. Evenimentul va fi prezentat de Felicia Stoian.

Spectacolul folcloric va începe la ora 19 și va fi transmis în direct, pe paginile de Facebook ale Ansamblului Profesionist Banatul și Asociației ProDatina. Spectatorii virtuali sunt invitați să își transmită gândurile și urările de sărbători în secțiunea de comentarii.