Un agent de pază beat a intrat cu maşina în copac

Totul s-a întâmplat în urmă cu aproximativ 30 de minute. Potrivit martorilor de la locul accidentului, şoferul, angajat al firmei de pază M. A.D. Security, era în stare avansată de ebrietate. Acesta venea dinspre centrul oraşului când a sărit peste spaţiul verde care desparte cele patru benzi, a intrat pe contrasens şi s-a oprit într-un copac din faţa restaurantului Europa. După ce câţiva trecători l-au ajutat să iasă din maşină, bărbatul a luat-o la fugă, deşi era grav rănit, iar acum este de negăsit.

Vom reveni cu amănunte!

UPDATE

În urmă cu câteva momente, şoferul care a fugit de la locul accidentului şi a fost la un pas de a provoca o tragedie, a fost prins de poliţişti în zona Govândari. Aceştia l-au dus la secţia de urgenţe a Spitalului Judeţean Reşiţa, unde a fost testat cu aparatul alcooltest.

Bărbatul consumase o cantitate serioasă de băutură înainte să urce la volan, pentru că rezultatul a fost de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Potrivit poliţiştilor, acestuia i se reţin două infracţiuni, cea de fugă de la locul accidentului şi conducerea pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Comments

  1. Tavi says:

    Cam naspa!!

  2. Scuar says:

    Rondoul” (de forma circulara) era ….SCUAR!