FOTO: 1 Decembrie, sărbătorit cu fete frumoase şi muşchi încordaţi

Nu mai puţin de 40 de sportivi amatori sau de performanţă şi-au încordat muşchii de Ziua Naţională a României în cea mai apreciată sală de fitness de Reşiţa.

A patra ediţie a Cupei 1 Decembrie Fitnesstudio s-a bucurat de mare succes, competiţia organizată de clubul condus de Sorin Piţigoi şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin succitând de la un an la altul tot mai mult interes. Faptul că întrecerea muşchilor bine lucraţi e tot mai importantă pentru cei care practică fitness o dovedeşte şi prezenţa în concurs a Biancăi Colţa, sportivă cu o bogată carte de vizită în acest sport, sau a lui Marian Nistor, şi el culturist legitimat la CSM Reşiţa.

Concursul a debutat cu  probele de forță și rezistență, după care fetele şi-au etalat trupurile bine lucrate, iar băieţii şi-au umflat muşchii.  Aşa cum era de aşteptat, sportivii de performanţă Bianca Colţa şi Marian Nistor au ocupat primele poziţii în probele de fitness şi culturism. Premii au primit însă toţi participanţii. Organizatorii le-au oferit medalii, cupe, produse nutritive și tricouri de concurs.

Sportivii s-au descurcat foarte bine. Nu am  reușit să atragem mai mulți concurenți, dar ne-a plăcut că publicul a fost mult mai numeros decât de obicei. Se pare că le place acest sport și sperăm ca pe viitor să ne mutăm într-o sală mai mare pentru a asigura și comfortul publicului la asemenea competiții”, a precizat Pițigoi Sorin, preşedintele clubului Fitnesstudio.