Luptătorii reșițeni, pe podium în Franța

Cei mai buni reprezentanţi ai secţiei de lupte de la CSM Reşiţa au participat recent la un turneu internațional desfășurat la Nice, în Franța, unde au obţinut rezultate foarte excelente.

La competiția din hexagon au participat peste 250 de sportivi din 16 țări, printre aceştia numărându-se şi elevii lui Adrian Dacica, antrenorul emerit al clubului reşiţean. Sportivii reşiţeni au urcat de de cinci ori pe podiumul de premiere. Nume deja consacrate,  Valentin Popescu, Vlad Caraş, Andrei Franț, Nicoleta Ciuhurezu și Adam Babaioana şi-au confirmat valoarea la o competiţie puternică, la care au intrat pe saltea sportivi de top.

Adrian Dacica s-a declarat foarte mulțumit de rezultatele obținute de sportivii săi. “Am participat cu cei mai buni sportivi în Franț şi toţi s-au clasat în primii trei. Valentin Popescu s-a clasat pe locul doi la 60 de kg, Vlad Caraş a obținut medalia de argint la categoria 96 de kg, în timp ce Andrei Franț, Nicoleta Ciuhurezu și Adam Babaioana au terminat pe locul trei. Rezultatele sunt foarte bune. Concursul a fost foarte util pentru noi și ne bucurăm pentru rezultatele obținute”, a precizat Adrian Dacica.