GALERIE FOTO: Zeci de nunţi de aur premiate la Oţelu Roşu!

Sărbătorile de Paşti de anul acesta au fost cu totul speciale pentru aproape 70 de cupluri din oraşul de pe Valea Bistrei.

Administraţia locală din Oţelu Roşu le-a pregătit o mare surpriză cuplurilor din oraş care au mai mult de 50 de ani de convieţuire. Dacă sărbătorile de iarnă i-au bucurat pe cei mici, deoarece primarul Luca Mălăiescu şi consilierii locali au îmbrăcat hainele lui Moş Crăciun, de data aceasta s-au bucurat de o atenţie specială cuplurile care reprezintă un exemplu de convieţuire şi fidelitate. În incinta Casei de Cultură, edilul-şef, viceprimarul Magda Lungu, consilierii locali, Rozina Ghiorghioni, Traian Barbu şi alţi câţiva, au fost gazdele a nu mai puţin de 68 de familii care au serbat nunta de aur. Au fost felicitaţi, răsplătiţi cu diplome, flori şi un premiu în bani, iar la urmă au ciocnit un pahar de şampanie cu reprezentanţii administraţiei locale şi s-au bucurat de câteva melodii interpretate de Traian Barbu. Emoţiile i-au copleşit pe mulţi dintre invitaţi, pentru că nimeni nu se aştepta la o asemenea surpriză.

,,I-am premiat şi felicitat pe cei care au împlinit cel puţin 50 de ani de căsătorie. A fost multă emoţie, multă bucurie, pentru că este pentru prima dată la Oţelu Roşu când se întâmplă aşa ceva. Împreună cu Consiliul Local am considerat că este de bunăcuviinţă să acordăm un premiu de 200 de lei, o diplomă de fidelitate şi un buchet de flori. Au fost 68 de cupluri care s-au bucurat foarte, foarte mult”, a declarat primarul Mălăiescu.