Show extraordinar în Parcul Tricolorului!

Parcul Tricolorului din oraşul de pe Bârzava s-a transformat, aseară, într-un „furnicar”, după ce spectacolul adus în oraş de Caravana lui Axinte a adunat mii de oameni printre tiribombele, terasele şi tarabele instalate în zonă.

Într-un aer îmbâcsit de miros de mititei, reşiţenii s-au bucurat de show-ul gratuit, cel mai probabil, fără să facă vreo corelaţie între campania electorală şi caravana artistică venită întâmplător în municipiu, în această perioadă. Cert este că parcul din cartierul Govândari a devenit neîncăpător după ce pe scenă au început să urce, pe rând, artiştii români Ionuţ Dulgheriu, Autentic, Lorena, Axinte şi celebrul Alex Velea. Întreaga atmosferă a fost piperată cu diverse concursuri şi surprize.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157644188569417″]

Aşa cum era de aşteptat, momentul cel mai ,,adevărat” al serii a fost cel susţinut de artistul Alex Velea, care a creat o atmosferă inedită cu hiturile sale.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157644188669538″]

Publicul s-a putut delecta cu de toate la bâlci, iar copiii nu au fost daţi nici ei la o parte. Deşi majoritatea şi-au „căscat” gura, ochii şi urechile la spectacol, muţi au fost şi cei care s-au răsfăţat în mulţimea de jocuri aduse de comercianţi.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157644188720588″]

Spectacolele aduse la Reşiţa de Caravana lui Axinte continuă şi astăzi cu alţi artişti consacraţi în lumea muzicală românească. Pe lângă momentele umoristice ale celor de la „Vacanţa mare”, se vor întrece în acorduri Uni-k, Marko, Sylvie, Aurel Moga, Alexandra Ungureanu şi Crush.