GALERIE FOTO: Rosso-neri cu două feţe!

Metalul Reşiţa a remizat astăzi, 2-2, în Valea Domanului, cu Gloria Bistriţa, după ce oaspeţii au avut avantaj de două goluri la pauză.

Victoria rosso-nerilor în Bănie nu a adus la stadion prea multă lume sau cel puţin nu în numărul aşteptat, iar microbiştii care au venit pe ,,Mircea Chivu” şi-au pierdut repede răbdarea şi au început să-i apostrofeze pe Marian Pană şi elevii lui şi chiar să huiduie în multe momente o prestaţie total neconvingătoare. La fel ca şi în jocul cu CSM Rm. Vâlcea, Metalul a fost în prima repriză o echipă fără nerv, fără determinare, foarte moale şi deloc îndrăzneaţă. Gloria a taxat imediat atitudinea de neînţeles pentru o echipă care joacă pe teren propriu şi, mai ales, care venea cu un moral excelent după victoria de la Craiova. A dominat încă din start şi a făcut-o pe toată durata primelor 45 de minute. După câteva situaţii bune ale oaspeţilor, Brumă a rămas singur cu Zimmermann şi a deschis scorul cu un şut plasat. Rosso-nerii nu au avut reacţie şi lumea a început să-şi exprime nemulţumirea. Cu trei minute înainte de pauză, Murgoci a atins mingea cu mâna în careu, Feher a bătut bine şi a majorat scorul la 2-0.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644596170852″]

1000x100 casa brutarului

În drum spre cabine, Zimmermann urla cât îl ţineau plămânii la colegii lui: ,,Bă, jucăm acasă!” Simţea şi el din teren ce a văzut toată lumea, o echipă mult prea moale, care a tras un singur şut la poartă în 45 de minute! Pană a văzut şi el că lucrurile au stat foarte prost, dar a continuat să creadă în elevii săi. ,,Ne conduc cu 2-0 pentru că suntem prea moi. Câte şuturi aţi tras la poartă?! Unul singur! E 2-0, nu mai avem ce pierde! Ori luăm două, ori patru, tot aia e. Vreau să văd că sunteţi bărbaţi adevăraţi, că vă duceţi peste ei. Putem întoarce rezultatul!”, le-a spus antrenorul jucătorilor. Pană l-a lăsat la vestiar pe Vaştag, preferându-l pe Stoica, şi a împins jocul tot mai sus. Mutarea a fost foarte inspirată, pentru că după doar şapte minute de la reluare, Stoica a redus din handicap fructificând un penalty scos de Opriţa. La timp a venit şi a doua schimbare a lui Pană, Enescu în locul lui Robert Cristian, pentru că jocul echipei a devenit tot mai consistent. Cu jumătate de oră înainte de final, Popescu a reluat cu capul din şase metri o centrare excelentă din corner a lui Vasile şi a restabilit egalitatea. Tribunele au revenit la viaţă, iar Pană le-a cerut elevilor săi să menţină ritmul şi să caute golul victoriei, pentru că bistriţenii eu în corzi. Au rezistat însă până la final, deşi Metalul a ratat câteva ocazii uriaşe. Metalul a pierdut astăzi două puncte, dar la fel de adevărat este că putea să nu ia niciunul.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644554818776″]