FOTO: Tricolorul a amânat petrecerea gugulanilor!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Banatul a învins Steaua în primul meci al turneului de baraj pentru promovarea în Divizia A1, dar a cedat astăzi în meciul cu Tricolorul Ploieşti şi e obligată să câştige mâine cu Timişoara.

Într-o Sală Polivalentă aproape plină, Banatul Caransebeş a debutat excelent în turneul de patru care va da echipele ce vor juca în sezonul următor în elita voleiul masculin românesc. Caransebeşul încearcă să revină în prima divizie după o absenţă de 30 de ani, astfel că tot oraşul e pregătit să sărbătorească.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157644610358815″]

Elevii lui Pavel Craia s-au întâlnit la fileu în primul joc cu voleibaliştii de la Steaua Bucureşti. Calculele hârtiei îi dădeau pe bucureşteni drept cei mai redutabili adversari pentru caransebeşeni, dar realitatea din teren a fost cu totul alta. Gugulanii s-au impus clar, cu 3-1 la seturi, şi toată lumea s-a grăbit să anticipeze o promovare de pe primul loc, cu trei victorii. Tricolorul Ploieşti, care în prima zi a trecut destul de greu, cu 3-2, de Universitatea Timişoara, se anunţa a fi o pradă uşoară pentru caransebeşeni, dar lucrurile au stat total diferit.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644596725331″]

Gugulanii au câştigat primul set, dar le-au cedat pe următoarele două şi au suferit o pierdere foarte importantă şi de lungă durată. Cătălin Lelea, unul dintre cei mai buni jucători ai Banatului, s-a accidentat groaznic. Omul din prima linie a echipei lui Craia a ieşit pe targă şi a fost transportat direct la spital cu piciorul rupt. Colegii săi şi-ar fi dorit să poată reveni în joc, să-i dedice victoria, dar ploieştenii au făcut faţă presiunii, au arătat că au nervii tari şi au închis meciul în setul patru. În cealaltă confruntare a zilei, Steaua a trecut uşor de Timişoara, astfel că promovatele se vor cunoaşte abia mâine, când de la ora 11 se joacă Tricolorul – Steaua şi Banatul Caransebeş – Universitatea Timişoara.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644610676185″]