GALERIE FOTO: S-au bucurat prea devreme!

Noua echipă din Valea Domanului a adunat un singur punct în primele două etape, după ce Olimpia Satu Mare a refuzat să se considere învinsă, deşi era condusă cu două goluri când mai erau de jucat doar şapte minute plus prelungirile.

Învinşi în prima rundă la Tîrgu Mureş, rosso-nerii au intrat pe teren hotărâţi să-şi treacă în cont prima victorie a sezonului, însă ultimul fluier al arbitrului Roşu i-a găsit prăbuşiţi pe gazon. Elevii lui Pelici au controlat aproape întreaga partidă, însă greşelile şi nesincronizările din ultimele minute ale întâlnirii i-au făcut să piardă două puncte. Împinşi de la spate de Guardia Rosso-Nera, care se măreşte de la un meci la altul, reşiţenii au controlat prima repriză şi au ratat câteva ocazii foarte mari. Cea mai mare i-a aparţinut lui Breşneni, găsit excelent în careu de Neagoe, dar în locul unei execuţii simple a preferat o pasă către Enciu. Acesta a înscris, însă din poziţie neregulamentară, astfel că golul i-a fost anulat. Oaspeţii şi-au arătat şi ei colţii în câteva rânduri, dar la pauză s-a intrat la egalitate.

În partea secundă, ocaziile importante s-au înmulţit la poarta Olimpiei, dar pentru deschiderea scorului a fost nevoie de inspiraţia lui Pelici. În minutul 60 l-a trimis în teren pe Staicu, preferatul galeriei, care a marcat după numai trei minute cu o lovitură de cap din câţiva metri. Au urmat alte câteva situaţii bune de gol, dar 2-0 s-a făcut abia în minutul 83, când acelaşi Staicu l-a învins cu un şut plasat pe Şuta. Elevii lui Pelici s-au văzut prea repede cu cele trei puncte în vistierie, în timp ce oaspeţii s-au încăpăţânat să joace până la ultimul fluier al arbitrului. Lemac a redus din handicap în ultimul minut din timpul regulamentar, şi la ultima fază a prelungirilor a profitat de o nesincronizare în defensiva reşiţeană şi a închis tabela la 2-2.

Metalul: Pascal – Apostol, Plecanciuc, Tomozei, Vătăjelu, Szabo (60’ Staicu), Breşneni, Neagoe, Vasile (82’Danci), Stoica, Enciu (61’ Oară).
Olimpia: Şuta – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Gavrilescu (71’ Feier), Svarokopf (78’ Micas), Villand, Zsiga (64’ Dragoş), Bujor, Lemac.