Alex Pelici: ,,Am fost cei mai mari proşti, în frunte cu mine!”

Antrenorul Metalului Reşiţa se consideră principalul vinovat pentru faptul că rosso-nerii au fost egalaţi la ultima fază a meciului cu Olimpia Satu Mare.

Tehnicianul echipei din Valea Domanului nu le-a cerut elevilor săi să se retragă în apărare, să ţină de minge şi să omoare jocul în momentul în care aveau avantaj de două goluri, cu mai puţin de zece minute rămase de disputat, aici fiind incluse şi prelungirile. Metalul a preferat să joace cum a făcut-o pe toată durata partidei, să aibă iniţiativa, şi până la urmă a plătit scump, Olimpia egalând la doi la chiar ultima fază a meciului. Spectatorii vorbesc de ghinion, şi asta pentru că raportul ocaziilor de gol a fost net favorabil reşiţenilor, însă Alex Pelici este de părere că echipa pe care o antrenează nu e încă suficient de matură. „Am văzut că un meci de fotbal se joacă până la ultimul fluier al arbitrului. Nu pot decât să fiu supărat pe cele două puncte pierdute prosteşte. Am fost cei mai mari proşti, în frunte cu mine. Îmi felicit jucătorii pentru cum au jucat 86 sau 87 de minute, până la primul gol. După aceea ne-am clătinat. Nu suntem atât de maturi pe cât se pare. Am pierdut două puncte. Ne-am creat multe ocazii, am ratat, dar am plătit tribut greşelilor”, a declarat Pelici după meci. Tehnicianul a fost mulţumit de felul în care Staicu, jucător la care se renunţase iniţial, i-a răsplătit încrederea acordată. Prin cele două goluri marcare, Staicu le-a închis gura celor care spuneau că nu are loc în actualul lot. „Mă bucur pentru Staicu, a dovedit că îşi merită locul în lotul echipei”, a spus Pelici, care a ţinut să mulţumească publicului spectator pentru felul în care a încurajat echipa.

Şansă, dar nu numai
Omologul său, Tiberiu Csik, consideră că echipa sa a avut şansă, dar altele sunt meritele pentru punctul obţinut în Valea Domanului. „Suntem foarte bucuroşi că, până la urmă, am reuşit să egalăm în prelungirile partidei, pe care, sincer să fiu, am crezut că o s-o pierdem la 2 -0. Trebuie să-mi felicit băieţii că au crezut mai departe în şansa lor. La 2-0 mi-era teamă ca băieţii să nu cadă, dar iată că au pregătire fizică, mentală şi tactică şi îi felicit. Şi în prima etapă am fost conduşi, dar am revenit. Am primit două goluri pe nişte greşeli. Ne cunoşteam adversarii, ştiam punctele lor forte, fazele fixe. Am avut şi şansă, dar noi am profitat de greşelile lor, pe care i-am forţat să le facă”, a declarat Csik.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Cine mai compara echipa actuala a Resitei cu “Milanul din Banat“ comite o grava eroare.

    Torino a pierdut printre degete victoria CU AC Milan, după ce a condus cu 2-0 pana in minutul 86. “Rossoneri” au marcat două goluri pe final de meci,min .88 si 95, şi au smuls un punct nesperat.

    AC Milan ca si Olimpia Satu Mare a avut ambitia de a egala de la 0-2 crezand in sansa sa pana in ultima secunda a meciului in timp ce echipa Torino, ca si Metalul Resita s-a considerat de dinainte invingatoare!

    Si UTA a fost egalata in minutul 95 de ASA Tg. Mures!!