FOTO: Răzvan Şelariu a gătit pentru ziua lui!

Fostul gimnast reşiţean, în prezent antrenor în Qatar, a ţinut mare petrecere mare cu ocazia împlinirii vârstei de 29 de ani, alături de soţie, fetiţă şi mai mulţi prieteni.

Recunoscut ca un bucătar excelent, Răzvan a ţinut să-i dea pe spate pe invitaţii la petrecerea sa din vila de la Doha. “Am avut vreo 20 de invitați. A fost super, ne-am distrat foarte bine. Au lipsit doar familia şi prietenii de acasă. În rest, pot spune că a fost super. Am făcut ceva mâncare, mi-a luat două zile să gătesc tot, dar m-a ajutat și Camy, soţia mea, și bona noastră filipineză. Am pregătit salată Boef, salată de vinete, sarmale şi ouă umplute, iar pentru desert prăjitură cu zmeură”, a declarat Răzvan, în exclusivitate pentru Express de Banat.

Fostul medaliat la Jocurile Olimpice de la Atena a primit şi o mulţime de cadouri. “Am primit de toate, cadouri foarte faine, o cămașă, un tricou, un parfum, mai multe sticle cu băutură şi, bineînţeles, un ceas. Toată lumea ştie că îmi plac ceasurile şi că am deja o colecţie”, ne-a mai spus Răzvan, care a împlinit 29 de ani pe data de 2 noiembrie.