FOTO: Pensionarii din Oţelu Roşu se distrează!

În oraşul de pe Valea Bistrei a fost inaugurat sâmbătă „Clubul pensionarilor”, un loc special amenajat pentru ca vârstnicii să-şi petreacă timpul liber într-un mod cât mai plăcut.

La subsolul proaspăt renovatei Case de Cultură din Oţelu Roşu a fost repus în funcţiune „Clubul pensionarilor”, de data aceasta, o locaţie modernă, amenajată din toate punctele de vedere şi dotată cu televizor şi tot felul de jocuri: şah, table sau remy. Pensionarii din oraş se vor bucura zilnic de clubul amenajat de Primărie şi Consiliul Local, aici urmând să se desfăşoare tot felul de activităţi dedicate celor de vârsta a treia. „În momentul în care oamenii se pensionează, după ani şi ani de muncă, au posibilitatea de a beneficia de acest club. Când îi văd că sunt atât de mulţumiţi sufleteşte, atât de fericiţi, nu pot decât să am o satisfacţie personală deosebită”, a declarat primarul Luca Mălăiescu.

La inaugurare, care a avut loc sâmbătă, clubul a fost aproape plin. După ce preotul a sfinţit încăperea, vârstinicii s-au aşezat la mese şi au început partidele de table, şah sau remy, fiind mândri şi bucuroşi în acelaşi timp că se pot lăuda cu unul din cele mai frumoase cluburi de acest gen din judeţ, dacă nu cumva chiar cu cel mai frumos.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157634041867652″]