Metalul luptă pentru poziţia de lider în Liga a II-a!

Echipa din Valea Domanului a dispus astăzi, cu scorul de 2-1 (1-1), de CS Mioveni, chiar dacă oaspeţii au controlat jocul o bună bucată de timp şi au dat emoţii până în ultimul minut.

Cu Zăvoi pentru prima dată între buturi în locul lui Pascal şi Liuba, Oară sau Enciu printre titulari, în condiţiile în care Szabo, Tomozei şi Stoica sunt indisponibili, rosso-nerii au făcut o primă repriză slabă. Oaspeţii au controlat jocul, au impus ritmul şi au avut cele mai mari ocazii de gol. Reşiţenii au fost însă mult mai pragmatici şi, la prima minge mai periculoasă trimisă de Neagoe în faţa porţii, Enciu a modificat tabela cu o lovitură de cap bine plasată. Bucuria în tribunele destul de populate de pe „Mircea Chivu” a ţinut însă numai un minut. Năstăsie s-a distrat cu apărarea Metalului şi l-a bătut pe Zăvoi cu o execuţie simplă. Mai mult, cinci minute mai târziu, centralul Claudiu Marcu a dictat penalty pentru Mioveni, dar a revenit imediat asupra deciziei la semnalizarea unui dintre asistenţi, care a văzut în prealabil un ofsaid. Portarul căruia Pană i-a acordat o şansă după prestaţia mai slabă a lui Pascal de la Vâlcea a dat şi alte emoţii prin câteva intervenţii nesigure, dar până la urmă s-a intrat la cabine sub semnul egalităţii.

Rosso-nerii au insistat mai mult după pauză şi eforturile le-au fost răsplătite în minutul 70, în urma unei faze fixe. Neagoe a centrat perfect în gura porţii, iar Plecanciuc a reluat cu capul sub transversală. Vaştag a avut şi el două ocazii mari, ambele după şuturi violente de la mare distanţă, dar aproape de gol a fost şi Mureşan, care a lovit bara. S-a terminat 2-1 pentru Metalul, chiar dacă reşiţenii au tremurat serios până la ultima fază şi, potrivit declaraţiilor antrenorului Marian Pană, Reşiţa merge sâmbăta viitoare la Bistriţa să detroneze liderul.

 ,,Am început greu, se pare că este o hibă a noastră. Am întâlnit un adversar bun, pe care îl cunoşteam. Nu pot să spun că am jucat cu rezervele, pentru că noi nu avem rezerve, avem jucători apropiaţi ca valoare. Când începi cu patru jucători noi şi în minutul 15 vine al cincilea şi îţi spune că nu mai poate, e complicat. Noi avem un grup de jucători bunicei. Am avut o primă repriză mai modestă, dar în cea de-a doua am pus o presiune mai mare pe adversar. Mă bucur că am marcat după faze fixe, pentru că lucrăm foarte mult la antrenament. Una peste alta, a fost o victorie meritată, chiar dacă la un moment dat adversarul ne-a pus probleme”. Marian Pană, antrenor Metalul Reşiţa

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Captivanta, palpitanta, eclatanta, fascinanta si pasionanta declaratia de dupa meci a antrenorului Marian Pana care pune aceeasi placa dupa fiecare meci! “ Am început greu…. Am întâlnit un adversar bun…. avem jucători apropiaţi ca valoare.. Noi avem un grup de jucători bunicei. Am avut o primă repriză mai modestă, dar în cea de-a doua am pus o presiune mai mare pe adversar. … a fost o victorie meritată, chiar dacă la un moment dat adversarul ne-a pus probleme.“
  Mai bine erau trecute formatiile care s-au intrecut pe teren si fotografiile excelente se derulau in sensul “inainte“, nu “inapoi“.

 2. LuxPhotoFuchs says:

  Ca-n filmele lui Chaplin….

 3. LuxPhotoFuchs says:

  Clasamentul dupa toate meciurile etapei