FOTO: Kinga Sebestyen, prezentă la Reşiţa!

po 1000x100px (3)

Sala Polivalentă din oraşul de pe Bârzava a găzduit un eveniment plin de energie pozitivă. Peste 100 de persoane, printre care şi fetele de la Kangoo Club Reşiţa, au demonstrat că ştiu să lupte pentru un stil de viaţă sănătos, distrându-se pe cinste.

Muzica bună, aplauzele şi ţipetele fetelor care practică sportul Kangoo Jumps în Caraş-Severin au invadat, în această după-amiază, Sala Polivalentă din Reşiţa. Motivul a fost unul deosebit. Clubul reşiţean a organizat un eveniment în care a aniversat un an şi jumătate de activitate, iar invitatele speciale au fost Kinga Sebestyen, renumita antrenoare de fitness, lector la Federația Română „Sportul pentru Toți“ și trainer coordonator și distribuitor al celebrelor ghete Kangoo Jumps în România, Suedia, Norvegia și Bulgaria şi antrenor internaţional de Kangoo Jumps din anul 2011, Dosa Ildiko din Cluj. Participantele s-au arătat foarte entuziasmate, pentru că au avut ocazia astăzi să exerseze şi, totodată, să înveţe din talentul împărtăşit de cele două sportive.

CITESTE SI: KANGOO JUMPS ESTE PREZENT ÎN REȘIȚA

Mă aflu pentru prima dată în Reşiţa şi sunt foarte fericită că suntem în număr mare. Fetele sunt foarte avansate. Astăzi am auzit că de un an se practică acest sport la Reşiţa, dar sunt fericită să văd că multe persoane vin şi se arată interesate. Am făcut, împreună cu fetele, exerciţii de aerobic pe ghete. Acestea trebuie învăţate cum să fie făcute corect pentru că gheata este făcută special pentru acest sport, pentru power. Ceea ce am făcut aici nu este numai o săritură, este ceva care duce spre reabilitare. Prin aceste exerciţii, într-o lună poţi să slăbeşti de la 7 la 9 kilograme, pentru că arderea este foarte mare. Este ceva care oferă energie, adrenalină, o adevărată distracţie”, a declarat Kinga Sebestyen pentru expressdebanat.ro

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157643472700073″]

banner 1000 x 100 hd

Kinga a povestit, de asemenea, cum i-a venit ideea să introducă acest sport în România. „Kangoo Jumps a fost inventat pentru reabilitare de către un doctor canadian după care a intrat în sălile de fitness. Eu am învăţat acest sport în urmă cu opt ani, în Ungaria, după care, în foarte scurt timp, a prins şi în România. Acest sport este pentru toată lumea, iar românii sunt foarte deschişi. Precizez că nu este adresat doar fetelor, ci şi băieţilor. De fapt, de la 6 la 90 de ani, toată lumea poate să experimenteze kangoo”, a adăugat Kinga.

Evenimentul de astăzi i-a adus o mare bucurie şi antrenoarei Kangoo Club Reşiţa care nu a lipsit nicio secundă de la exerciţii.

Sunt foarte mulţumită, totul a ieşit aşa cum mă aşteptam, am pus foarte mult suflet în organizarea evenimentului. Mă bucur că a putut să vină Kinga, pentru că fetele au vrut să o cunoască live şi mă bucur că eu am putut să le fac această surpriză de a o aduce la Reşiţa. Toate fetele au făcut faţă exerciţiilor şi le mulţumesc foarte mult că au fost alături de mine, la fel şi invitatelor mele de astăzi”, a spus Silvia Marta, antrenoarea clubului reşiţean.

03 britannia 1000 x 100 gif