GALERIE FOTO: Emoţii mari cu ultima clasată

După egalul şi jocul mai puţin reuşit de la Caransebeş, rosso-nerii nu s-au mişcat grozav nici pe teren propriu cu CS Vladimirescu, ultima echipă a seriei.

Echipa antrenată de Roco Sandu nu mai pierde puncte acasă, aşa cum s-a întâmplat în prima jumătate a campionatului. Cu codaşa clasamentului a avut însă viaţă grea. Oaspeţii au tras cu dinţii de o remiză albă, în condiţiile în care nu au contat aproape deloc în atac. Reşiţenii au avut în permanenţă iniţiativa, dar lipsa de inspiraţie la finalizare i-a adus în situaţia de a obţine victoria în ultimele secunde ale întâlnirii. Dominarea teritorială din ultimul sfert de oră, când s-a jucat numai în preajma careului oaspeţilor a fost concretizată până la urmă de Dubei, care a adus trei puncte Reşiţei, importante nu numai pentru clasament, ci şi pentru moral înaintea meciului cu concitadina Muncitorul.

„S-a creat falsa impresie că jucăm cu ultima clasată şi că vom avea un meci uşor. Aceşti copii au în retur zece puncte, iar noi 12. Avem o mare problemă, dar asta nu e numai la noi, e chiar şi în prima ligă, la Iaşi sau Severin: nu ştim să atacăm. Nu luăm în schimb gol acasă, am urcat în clasament şi sperăm să obţinem a cincea victorie acasă, cu Lugojul”, a declarat antrenorul Roco Sandu.