Cătălin Hogea: „Sportul nu are culoare politică!”

Instalat în urmă cu o săptămână director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin în locul profesoarei Liliana Dacica, Cătălin Hogea neagă faptul că ar fi ajuns în fruntea sportului cărăşean pe criterii politice.

Despre plecarea Lilianei Dacica de la DJST se vorbea de multă vreme. Tot de câteva luni se cunoştea şi numele celui care avea să-i ia locul. În lumea sportului din Caraş-Severin se comenta despre susţinerea lui Cătălin Hogea de către deputatul Mocioalcă, liderul social-democrat la nivel de judeţ, dar şi despre împărţirea funcţiilor importante de către USL. Fie că au fost sau nu jocuri politice, Cătălin Hogea, fost sportiv de performanţă şi director al Direcţiei pentru Tineret Caraş-Severin, a preluat de săptămâna trecută funcţia de şef al sportului cărăşean. „Vreau să cred că sportul nu are culoare politică. Eu am venit detaşat din Ministerul Tineretului şi Sportului. Eu am lucrat de la 1 noiembrie în minister, nu am nicio treabă cu schimbările politice, iar după părerea mea nu cred că există cineva care s-a născut director. Pentru mine sportul este pe primul loc, politicul nu mă interesează”, a comentat Hogea ceea ce se mai vorbeşte prin culise.

Dacica şi Rădoi, la Consiliul Judeţean!

Acesta susţine că vizează performanţa şi pentru asta vede o muncă în echipă, o echipă redusă din punct de vedere numeric în momentul de faţă, după cum aprecia chiar noul director. „Şi când am fost la Tineret am lucrat cu toţi angajaţii, nu mă interesează culoarea politică. Sportul nu are culoare politică. Se comentează mult, dar în opinia mea fără rost. Nu am venit să dau afară pe nimeni, nu am dorit să plece nimeni. Din câte ştiu, doamna Dacica a plecat prin transfer la Consiliul Judeţean. Îmi pare rău că a plecat şi Mădălina Rădoi. Cel puţin aşa am înţeles. Nu ştiu de ce atunci când vine un nou director se sperie toţi şi pleacă. Poate că alţii ştiu de ce, eu nu pot să-mi dau seama”, a mai spus Hogea.