(E) Caravana Schimbării „mișcă” agricultura

untitled design set 970x90 px

Tinerii în blugi promovează în această săptămână produsele tradiționale autentice. Aceștia sunt de părere că dacă „mișcă” agricultura economia crește. În acest sens, au intrat în posesia tricourilor cu mesaj pe care le vor împărți cărășenilor.

„Merele de Voinești”, „Perele de Vâlcea”, „Gutuile de Pitești” sau „Prunele de Bistrița” sunt doar câteva dintre produsele promovate de membrii PMP. Toate acestea sunt imprimate pe tricourile tinerilor în blugi care susțin agricultura, la fel ca și candidații Partidului Mișcarea Populară la alegerile europarlamentare.

„Președintele Traian Băsescu a negociat la Bruxelles fonduri totale de 17,5 miliarde de euro pentru agricultura românească în următorii 7 ani. Vom lupta pentru crearea de ferme, pentru creșterea producțiilor agricole, pentru dezvoltarea satului românesc, a declarat Viorel Blajovan, președintele PMP Caraș-Severin.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644327427497″]

Așadar, planul este făcut și pentru săptămâna aceasta. După ce în weekend au muncit să transmită mesajul candidaților PMP locuitorilor din zonele Reșița și Bocșa, de astăzi, Caravana Schimbării va relua deplasările în tot județul pentru a le transmite cărășenilor că produsele tradiționale pot crește economia locală, dar acestea trebuie promovate, iar cetățenii trebuie încurajați să le cumpere.

Tinerii în blugi vor împărți în rândul simpatizanților tricouri cu mesaj, pixuri, brichete și șepci, dar și alte materiale electorale.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/