(E) Frunzăverde, în vizită de lucru în Clisură!

Liberalii din Clisura Dunării sunt pregătiți pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc la finele acestei săptămâni.

După ce organizația locală din Moldova Nouă și-a ales recent un nou președinte, pe Adrian Torma, acum liberalii sunt pregătiți să obțină un scor cât mai bun la alegerile europarlamentare. De altfel, la finele săptămânii trecute, în Clisură a fost mare agitație, întrucât liderii de la nivel de județ s-au deplasat să-i încurajeze pe liberali și să-i pună în temă cu scorul pe care vor să-l obțină la scrutinul electoral.

„Subiectele discutate s-au referit la importanța alegerilor europarlamentare, dar s-au adus în discuție și proiectele care sunt vizate pentru județ. Discursul președintelui PNL Moldova Nouă, Adrian Torma, i-a surprins pe toți cei prezenți, fiind aplaudat de sala întreagă. Subiectul principal s-a axat pe schimbarea de care are nevoie orașul”, se arată într-un comunicat de presă al PNL.

Alături de vicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde, din delegația liberalilor care s-au deplasat în Clisura Dunării au mai făcut parte: Horia Irimia, Bebe Marinescu, Răzvan Videscu sau Ionesie Ghiorghioni.

pnl moldova noua