(E) Monica Macovei: ,,O să urmăresc PSD până în gaură de șarpe, atât timp cât fură România!”

Suntem mulți, suntem puternici și suntem aici pentru că vrem să scăpăm România de Ponta, de PSD, de tâlharii care au ocupat România ca și cum e feuda lor.

Trebuie să scăpăm țara de ei, pentru că ne fură din banii publici, din banii noștri, pentru că din cauza lor nu avem locuri de muncă, pentru că au transformat PSD în partidul mafiei și corupției.

Aș vrea ca românii să le dea în cap cu sloganul lor din 2012. Mai știți cum spuneau? „Dreptate până la capăt!”. Da, și noi vrem dreptate până la capăt pentru Dragnea, pentru Oprișan, pentru Cosma , pentru Duicu, pentru Nicușor Constantinescu, pentru Mazăre și pentru mulți alții care fură și sunt corupți. Și pentru Ponta.

Mă cunoașteți. Am spus întotdeauna răului pe nume și m-am luptat cu el fără frică. Și am făcut DNA. DNA este coșmarul PSD, tot ce fac ei este să scape de DNA. Când Ponta a spus „dacă nu câștigăm Președinția, scapă cine poate”, asta spunea: trebuie să câștigăm Președinția ca să-i schimbăm pe procurorii de la DNA.

Cu DNA, avem miniștri la închisoare sau cercetați penal sau în curs de judecată. La fel, parlamentari, primari, președinți de consilii județene și mulți alții. Fără DNA, știți ce-am avea? Fără DNA, mătușa Tamara ar fi o rudă săracă și necunoscută. Și, fără DNA, v-ați uita la blaturi, nu la fotbal!

De la începutul campaniei electorale, pesediștii vandalizează și rup afișele electorale cu poza mea, cu chipul meu. Le e frică pesediștilor până și de chipul meu de pe un afiș. Să le fie! Să le fie frică! O să-i urmăresc până în gaură de șarpe, atât timp cât fură România, cât ne fură pe toți, cât au adus corupția la rang de politică de stat, la politica României, au adus corupția pe masa Guvernului. Și-o să mă lupt cu ei și o să-i urmăresc. Și nu o să mă învingă! Orice ar face cu afișele sau orice amenințări ar face. Nu o să mă învingă nici pe mine, și nici pe voi!

Cum am spus de atâtea ori, eu nu mă las, pe ei nu-i las!

 

banner 970 x 250