(E) Partidul în blugi câştigă tot mai mulţi simpatizanţi!

explo 1000x200

Partidul Mişcarea Populară e relativ nou pe scena politică, dar de la o zi la alta câştigă tot mai mulţi adepţi.

 

Membrii PMP din Caraş-Severin au continuat şi astăzi acţiunile prin care doresc să le prezinte cetăţenilor candidaţii la alegerile pentru Parlamentul Europei, care vor avea loc în 25 mai, dar şi proiectele cu care aceştia vor merge la Bruxelles. Partidul Mişcarea Populară vrea o schimbare radicală a scenei politice din România, iar acest lucru se vede atât în lista pe care o propune pentru Parlamentul Europei, cât şi în modul în care membrii şi candidaţii săi înţeleg să-şi expună ideile în campania electorală. Într-o ţinută casual, simpatizanţii PMP s-au întâlnit şi astăzi cu oamenii, în centrul Reşiţei, în pieţele din oraş, dar şi în Govândari. Partidul în blugi, aşa cum mai este cunoscut Partidul Mişcarea Populară, are o priză extraordinară la reşiţeni, aceştia fiind sătui de minciunile ce le-au fost vândute o dată la patru ani de aceiaşi politicieni îmbrăcaţi în costume scumpe care au uitat tot ce au promis imediat după vot.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644714980025″]

Reprezentanţii PMP din judeţ au rămas plăcut impresionaţi să vadă că cei mai mulţi dintre reşiţeni îi cunosc pe candidaţii PMP la europarlamentare: Cristian Preda, europarlamentar al României din 2009 și reprezentant în Comisia pentru afaceri externe a Parlamentului European, Siegfried Mureșan, consilier politic principal pe probleme economice și sociale al Partidului Popular European, Teodor Baconschi, diplomat de carieră și fost ministru de Externe, Ruxandra Dragomir, remarcată pentru performanțe deosebite în domeniul sportiv, și Cristian Petrescu, fost ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului.

Acţiunile PMP vor continua şi mâine. Simpatizanţii îi vor putea întâlni pe membrii Partidului în blugi la Ţerova, dar şi în celelalte sate din jurul Reşiţei.

banner 970 x 250