FOTO: Nu le prieşte la ei acasă!

explo 1000x200

Metalul a scos doar o remiză albă pe teren propriu cu liderul ASA Târgu Mureş şi a pierdut două puncte foarte importante în lupta pentru promovare.

Implicarea lui Dorinel Munteanu în pregătirea echipei nu a adus şi primul succes pe teren propriu în play-off-ul Ligii a II-a. Metalul Reşiţa a făcut un meci bun în faţa liderului, dar a trebuit să se mulţumească doar cu un punct, al doilea obţinut acasă după cel din remiza cu Gloria Bistriţa de runda trecută. În primul joc de pe teren propriu al play-off-ului, reşiţenii au cedat cu 0-2 în faţa lui CSM Râmnicu Vâlcea, dar au adus în schimb şase puncte din deplasările de la Slatina şi Craiova.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157644299352528″]

Dorinel Munteanu şi fraţii Pană au pregătit un joc la aşteptare, prudent în primele 45 de minute, dar au forţat în repriza secundă, mai ales pe final, o victorie care să menţină Metalul cu şanse reale în lupta pentru promovare. Oaspeţii au dominat uşor prima parte a întâlnirii din Valea Domanului şi au avut două ocazii mari de a deschide scorul.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644754763773″]

Repriza a doua a arătat însă cu totul altfel. Reşiţenii au preluat iniţiativa şi au semănat în mai multe rânduri pericol la poarta lui Stăncioiu, în timp ce, rămasă fără Amauri, echipa lui Falub nu a mai prea contat în atac. Opriţa a avut pentru gazde prima ocazie uriaşă de a deschide scorul, dar şutul său din şapte metri a fost respins miraculos peste transversală de portarul lui ASA. La cornerul care a rezultat din această fază, Szabo a fost şi mai aproape de gol, dar mingea a trecut alături. Acelaşi jucător al Metalului a profitat în minutele de final de o neatenţie în defensiva ASA-ului, a rămas singur cu Stăncioiu, dar s-a pierdut cu firea şi a şutat pe lângă, irosind o nouă oportunitate imensă. Meciul s-a terminat nedecis, în avantajul tuturor, mai puţin al Reşiţei. Metalul a jucat însă bine şi Marian Pană a anunţat că în Valea Domanului nu se depun armele, ba dimpotrivă, rosso-nerii se pregătesc să bată vineri pe FC Olt şi miercuri la Vâlcea.

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644713452635″]

Metalul: Zimmermann – Creţu, Popescu, Nogo, Vaştag – Breşneni, Enescu – Vasile, Opriţa, Szabo – Stoica.

ASA: Stăncioiu – Hanca, Bejan, Sepsi, Szilagyi – N’Doye, Vârtic – Dan, Voiculeţ, Hora – Amauri.