Bocşa este transformată în şantier

Drumurile din oraşul Bocşa dobândesc pe zi ce trece un aspect tot mai plăcut. Reprezentanţii primăriei nu au stat pe loc şi, aşa cum au promis, s-au implicat în asfaltarea aleilor.

Situaţia proiectelor europene a început să intre la normal în Bocşa odată cu deblocarea banilor de la centru. Lucrurile se desfăşoară acum conform planului, astfel că lucrările de reabilitare a străzilor decurg cum nu se poate mai bine, câteva dintre acestea fiind deja asfaltate, iar altele aflându-se într-un adevărat şantier. Este vorba de străzile Pinului, Înfrăţirii, Ghiocelului şi Muncii. Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, dacă vremea va permite, până la sfârşitul lunii se va turna asfalt şi pe strada Bistrei din oraş.

 [slickr-flickr search=”sets” set=”72157635877441516″]

După turnarea primului strat vor fi construite rigolele pentru scurgerea apelor, acestea stârnind o serie de comentarii la adresa localnicilor. Primarul oraşului Bocşa, Eugen Cismăneanţu, s-a aflat ieri pe teren, unde a purtat discuţii cu oamenii. Majoritatea dintre ei şi-au arătat nemulţumirea în ceea ce priveşte canalizarea.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

,,Trebuie să se facă tot bine, şi drumul, şi canalizarea, pentru că atunci când plouă intră apa în casa oamenilor. Fiecare dintre localnici are câte o problemă legată de canalizare, pentru că nu au fost făcute cum trebuie înainte. Apreciez faptul că  primarul acesta se implică, vorbeşte cu fiecare. Îmi place că se asfaltează şi că face ce a promis, lucrările desfăşurându-se aşa cum trebuie”, a declarat Gheorghe Tâmpu, unul dintre locuitori.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157635877972953″]

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/