Stela Enache și Antonia au încântat publicul reșițean

Cea mai îndrăgită artistă a României la momentul actual, Antonia,  a ajuns aseară în fața sutelor de reșițeni ce au așteptat-o cu sufletul la gură, cu palmele pregătite de aplauze și fredonând în cor melodiile.

Antonia a reușit să dea viață întregului oraș când a urcat pe scena ,,Zilelor Reșiței”. Sute de reșițeni s-au distrat înainte pe muzica cântăreței de suflet a Reșiței, Stela Enache, și au cântat împreună cu trupa reșițeană Phaser, cea care a făcut cunoscut numele orașului în semifinala Eurovision.

După acești artiști, și după concertul cunoscutului artist local Cristi Iakab, mulțimea a luat-o razna când a sosit în scenă Antonia, veselă și plină de voie bună, pusă pe glume, dar mereu alături de public. Antonia a demonstrat că știe să cânte, să danseze, dar că își iubește fanii cu care a interacționat pe parcursul întregului spectacol.

Mulțimea a dansat pe melodiile ei, dar și pe alte cântece interpretate de artistă spre amuzamentul publicului. Cu mișcări de dans bine puse la punct, alături de cei doi dansatori, cântăreața a reușit să bucure audiența și a oferit reșițenilor poate cea mai frumoasă sărbătoare de ,,Zilele Reșiței “din toți anii.