„Gabriel Oprea a avut de unul singur aproape atâtea misiuni ca și ISU Caraș-Severin în 2013!”

Parlamentarul de Caraș-Severin, Valeria Schelean, lansează un atac dur la adresa lui Gabriel Oprea, ale cărui misiuni sunt egale cu cele ale ISU „Semenic”, singura mare diferență fiind că în Caraș-Severin s-au salvat vieți prin deplasările pompierilor.

„Dacă informațiile publicate de către diverse instituții mass-media sunt adevărate și domnul viceprim-ministru, Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a avut în acest an, adică în primele zece luni ale lui 2015, 1.500-1.600 de misiuni urgente, atunci dl Oprea poate să concureze, de unul singur, cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Caraș-Severin «Semenic», care, în anul 2013, a avut cam tot atâtea intervenții. Și dl Oprea, și sutele de salvatori de la ISU «Semenic» au avut tot 5 urgențe pe zi”, spune Valeria Schelean.

Dacă vine vorba despre performanțele din 2014, atunci ISU Caraș-Severin se detașează net, potrivit parlamentarului liberal, cu 2.693 de intervenții de urgență, lăsând în urmă cele 1.500-1.600 de misiuni din 2015 ale lui Gabriel Oprea.

Potrivit bilanțului oficial publicat pe pagina proprie de internet, ISU Caraș-Severin „Semenic” a avut în tot anul 2013 1.762 intervenții în situații de urgență. Rata intervenţiilor ISU „Semenic” a fost de aproximativ 530 la 100.000 de locuitori şi de 210 la 1.000 km pătrați. În timpul intervenţiilor au fost asistate 1.138 persoane (din care 125 copii), au fost salvate 5 persoane (din care un copil) şi aproximativ 100 de animale, fiind protejate bunuri în valoare estimativă de 550 milioane lei.

„Dacă toate aceste date ale salvatorilor cărășeni sunt transparente, nu știm mai nimic despre cele 1.500-1.600 de misiuni urgente pe care le-a avut dl Oprea în anul 2015, dar, dacă este să dăm crezare mărturiilor redate sub protecția anonimatului, aceste urgențe ale lui Gabriel Oprea sunt de natură personală și includ vizite la frizerie, la restaurant, vizite în familie sau, pur și simplu, deplasarea cu girofarul spre domiciliu. Domnul Gabriel Oprea este o rușine pentru toți cei care poartă uniformă în cadrul Ministerului de Interne și este o rușine pentru toți cei care folosesc girofarul pentru că se grăbesc să salveze vieți, a concluzionat Schelean.

Comments

  1. […] Parlamentarul de Caraș-Severin, Valeria Schelean, lansează un atac dur la adresa lui Gabriel Oprea, ale cărui misiuni sunt egale cu cele ale ISU “Semenic”, singura mare diferență fiind că în Caraș-Severin s-au salvat vieți prin deplasările pompierilor. “Dacă informațiile publicate de către diverse instituții mass-media sunt adevărate și domnul Vice Prim-Ministru, Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea a avut în acest an, adică în primele zece luni ale lui 2015, 1.500-1.600 de misiuni urgente, atunci dl Oprea poate să concureze, de unul singur, cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Caraș-Severin “Semenic”, care, în anul 2013, a avut cam tot atâtea intervenții. Și …mai multe stiri […]

  2. […] “Dacă informațiile publicate de către diverse instituții mass-media sunt adevărate și domnul Vice Prim-Ministru, Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea a avut în acest an, adică în primele zece luni ale lui 2015, 1.500-1.600 de misiuni urgente, atunci dl Oprea poate să concureze, de unul singur, cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Caraș-Severin “Semenic”, care, în anul 2013, a avut cam tot atâtea intervenții. Și Sursă știre […]

  3. valeriu says:

    De cind naiba s-a gait si asta sa dea lectii de morala? Unde dracu era atunci cind gasca ei de gunoaie ordinare ne-au taiat salariile, au inchis spitale si scoli si au furat cit nu au putut duce? De altfel daca fatuca asta a ajuns mare goanga in politica judetului, ne mai miram ca sinten unde sintem?

  4. ionel lazar says:

    Domnisora abtineri-va, faceti banatul de rusine, ori de cite ori deschideti gurita.y