Gabriel Dorobanţu revine la Moldova Nouă în luna mărţisorului

Una dintre cele mai bune voci masculine ale muzicii ușoare românești din ultimii aproape 40 de ani revine pe scena Casei de Cultură Moldova Nouă într-un concert extraordinar, chiar în luna femeilor.

În mai puțin de două săptămâni, joi, 5 martie, începând cu ora 19.00, instituția culturală de la malul Dunării va fi gazda unui recital de excepție susținut de nimeni altul decât interpretul de muzică ușoară Gabriel Dorobanțu, momentul acestuia putând fi considerat un mărțișor muzical pentru toate doamnele și domnișoarele din urbe.

Considerat unul dintre cei mai titrați artiști ai anilor ’80, Gabriel Dorobanțu s-a remarcat și a rămas în sufletul publicului românesc prin următoarele cântece: „Hai, vino iar în gara noastră mică”, „Ești o minune”, „Tu ești raza mea de soare”, „Vreau s-alerg printre nori” sau „Te rog, zâmbește, fată frumoasă”.

În atenția iubitorilor muzicii de calitate, indiferent de vârstă, prețul unui bilet de acces la eveniment este de 30 de lei pentru o persoană și 50 de lei pentru două persoane, biletele fiind deja puse în vânzare. În limita locurilor disponibile, acestea se pot achiziționa fie direct, de la Casa de Cultură Moldova Nouă (Str. 1 Decembrie 1918 nr. 2), în intervalul 08.00-16.00, exceptând zilele de weekend, fie online, printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Casei de Cultură Moldova Nouă. Rezervările confirmate vor trebui însă ridicate de la sediul instituţiei culturale în termen de maximum trei zile de la momentul confirmării, altfel ele vor fi redistribuite în ordinea solicitărilor existente.

Deschiderea evenimentului va fi realizată de trupele ENERGY și ICY ale Casei de Cultură Moldova Nouă.

Concertul de pe 5 martie va fi al treilea concert al artistului pe scena Casei de Cultură Moldova Nouă, după precedentele două susținute aici înainte și după 1989.

Eveniment organizat de Casa de Cultură Moldova Nouă cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Moldova Nouă.