Furturile continuă la cascada Bigăr, dar hoții sunt în libertate!

La doar o săptămână de la ultimul incident produs în zona cascadei Bigăr, un nou furt a fost reclamat ieri de o reșițeancă. Hoții i-au spart geamul mașinii, iar polițiștii nu au descoperit încă făptașii.

Furturile continuă la cascada Bigăr. Deși polițiștii s-au mobilizat săptămâna trecută pentru a prinde doi bărbați specializați în furtul din autoturisme, după doar două zile aceștia au fost puși în libertate. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița au decis că cei doi pot fi plasați sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Ieri după-amiază, o femeie din Reșița a reclamat un nou furt în zona cascadei. Geamul mașinii ei a fost spart, iar din interior hoții i-au furat mai multe bunuri.

leader board 728 x 90 px

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că autori necunoscuți au spart geamul portierei dreapta-față al unui autoturism parcat în zona cascadei Bigăr, de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 400 de lei”, anunță IPJ Caraș-Severin.

Deocamdată, autorii furtului nu au fost identificați. Rămâne de văzut dacă fapta a fost comisă de aceleași persoane pe care instanța a decis să le lase în libertate, considerând că, după ce s-a găsit în mașina lor o „captură” de 10.800 de lei și 3.130 de euro, la care se adaugă telefoane mobile, boxe audio, bijuterii din metal galben, mai multe chei auto, aceștia nu reprezintă un pericol social.

CITEȘTE ȘI:

UPDATE. Reținuți în trafic după două spargeri la cascada Bigăr [FOTO/VIDEO]

Spărgătorii de mașini prinși la Reșița sunt liberi! N-au furat destul?!