[FOTO] Gata cu distracția! După trei zile de spectacol, s-a lăsat liniștea în Oțelu Roșu

promovare online Timisoara Casa Auto

Oțelarii au petrecut și ultima seară de distracție, care a încheiat ediția din 2016 a Serbărilor Verii. Câteva mii de petrecăreți s-au aflat, timp de trei zile, în zona centrală a orașului de pe Bistra.

Soliști renumiți de muzică populară din Banat, dar și Minodora și Xonia au încins atmosfera pe platoul din fața Combinatului, dându-i astfel viață uzinei care se află în conservare de câțiva ani. Dacă nu cu mulți ani în urmă, câteva mii de oameni animau cel mai productiv combinat siderurgic din zona Banatului, acum acei oameni, de pe întreaga vale a Bistrei, mai pot aprecia doar distracția oferită de Primăria Oțelu Roșu, pentru că și-au pierdut speranța de a se redeschide fabrica. Micii, berea, băuturile răcoritoare, dulciurile, precum și nelipsita vată pe băț, floricelele de porumb glazurate sau ciocolata de casă au fost doar câteva dintre produsele oferite de micii comercianți.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157669670819003″]

Pentru organizarea evenimentului de anul acesta, Primăria și Consiliul Local Oțelu Roșu au alocat 10.000 de lei, ne-a precizat primarul Luca Mălăiescu.

promovare banner maxagro

CITEȘTE ȘI:

[FOTO] Distracția e în toi în Oțelu Roșu! Minodora și Xonia promit un mega show în această seară!

publicitate tmc 640