Furt ca în filme între bulgari, la Mehadia!

Trei cetățeni bulgari au sustras o servietă cu bani din mașina unei alte persoane de aceeași cetățenie. Furtul s-a produs în localitatea Mehadia, după ce hoții l-au urmărit pe șofer încă din Bulgaria.

În cursul zilei de ieri, poliția din Băile Herculane a avut de furcă după ce un cetățean a raportat că i s-a furat o servietă cu bani din autoutilitară. Firul poveștii pare desprins din filmele de acțiune. Cei care l-au furat erau trei bărbați în jurul vârstei de 40 de ani și l-au urmărit pe om până în Mehadia, unde i-au tăiat două cauciucuri. Când șoferul era preocupat să remedieze problema apărută la mașină, cei trei bărbați au sustras servieta și au fugit spre Caransebeș.

Polițiștii s-au mobilizat și i-au prins pe cei trei bărbați pe DN 6, pe raza localității Armeniș, într-un autoturism marca BMW cu numere de Bulgaria. „În urma percheziţiilor efectuate asupra persoanelor şi autoturismului au fost găsite mai multe bunuri şi sume de bani, autorii susţinând că servieta pe care au sustras-o din autoutilitară  au  aruncat-o în zona intersecţiei DN 6 cu DN 57B. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, se precizează într-un comunicat de presă din partea Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.