Funicularul lui Barbălată, subiect de chestionar și dezbatere publică!

explo 1000x200

Reșițenii decid soarta funicularului în această lună. Așa cum Express de Banat a scris la începutul anului, consilierii locali decid în ianuarie dacă cumpără sau nu obiectivul de la omul de afaceri.

Presat de ancheta procurorilor, Costel Ciobanu a decis la finele anului trecut că trebuie să scape de funicular. Dacă până acum nu s-a înțeles la preț cu aleșii locali, acum omul de afaceri intenționează să îl înstrăineze la prețul de achiziție, de 150.000 de dolari. Înainte de plen, Primăria Reșița a decis să îi consulte pe reșițeni atât prin chestionare, postate pe site-ul administrației publice locale, www.primariaresita.ro, cât și printr-o dezbatere publică ce are loc pe data de 19 ianuarie, la ora 14.00, la sediul administrativ din Piaţa 1 Decembrie 1918 nr. 1A. Prin urmare, reșițenii vor decide dacă menţin sau demolează obiectivul.

În cazul în care vor exista propuneri pe această temă, acestea se pot transmite electronic la adresa de e-mail resita@primariaresita.ro sau depune, în scris, la Centrul de Informare şi Relaţii cu publicul.

Termenul limită de transmitere a răspunsurilor este data de 18 ianuarie 2015, ora 12:00, la adresa de e-mail: resita@primariaresita.ro sau la sediul primăriei.

banner 970 x 250

Comments

 1. Razvan says:

  In primul rand l-as intreba pe domnul primar legat de chiestionatul care circula prin primarie legat de personajul pricipal al urbei ” Ciobanu Costel ” in care se cere parerea angajatiilor primariei legat de soarta firnicularului , da ca eu ca functionar si angajat al primariei as raspunde ca NU imi doresc sa se dea bani publici din bugetul local , ce mi s-ar intampla? Voi fi dat afara? Iar urmatoarea intrebare , de ce atata interes pentru Barbalata si nu pentru oras domnilor alesi in frunte cu ” breton” ?
  In alta ordine de idei:
  1 . Domnul Cioban reuseste prin votul nostru sa primeasca o infuzie de capital si noi sa suportam costurile de reparatii intretinere smd
  2. Eu ca cetatean al orasului mah intreb de ce nu ati fost interesat domnule primar de cumpararea prea ” frumoasei ” imagini a orasului furnicularul direct de la TMK si de ce sa cumparati de la prietenul dumneavoastra Ciobanas!
  3. Indicat ar fi sa va ocupati de investitori nu de jucariile domnului cioban , ce gondole ce restaurante visati cand noi nu avem locuri de munca si salaru pe cap de locuitor este sub limita de existenta si nu mias permite sa te privesc de sus de pe terasa pe tine domn primar in sediul matale!
  4 . Ca si sfat de la un cetatean , ori ce investitor primit cu dispret nu o sa iti sara in brate , incercati sa ii primiti cu bucurie si cu oferte mult mai avantajoase decat cele din orasele din jurul Resitei atitudinea de manelist pastrati-o pentru cei din sediul primariei.
  5 . Daca tot ne incercati noua cetatenilor opiniile legat de ce minuni faceti voi …. Va spun eu pe scurt : oamenii sunt dezamagiti si satui de marile realizari ce le-ati adunat in 7 ani aproape … Nu aveti nici un succes in viziunea unui om destept realist cinstit … Ati distrus o resedinta de judet!

 2. noi CEI FRAIERI says:

  Stimati ziaristi, INTREBATI autoritatile statului daca administratorul funicularului a raspuna penal pentru administrarea funicularului CAND O FETITA A FOST BAGATA IN COMA DE INCONSTIENTI CARE AU URCAT PE FUNICULAR SI AU ARUNCAT CU UN OBIECT CARE A CAZUT IN CAPUL FETITEI CE SE PIMBLA CU MAMA. OARE AU FOST CORUPTE AUTORITATILE?. CIOBANU TREBUIA SA IA MASURI CA NICI O PERSOANA SA NU POATE AJUGE ACOLO SA SE PUNA IN PERICOL SAU SA PUNA IN PERICOL ALTE PERSOANE. ELEMENTE CONSTITUTIVE CULPA PENALA.