FOTO: Nuntă de lux pentru campionul de la Moldova Nouă

O petrecere ca în basme pe malul lacului Giroc. De asta au avut parte fotbalistul Iasmin Latovlievici şi soţia sa Roxana, după ce au hotărât să îşi unească destinele.

Îmbrăcaţi elegant, el într-un costum negru croit la comandă în Franţa, iar ea într-o rochie scurtă marca Botezatu, cuplul şi-a oficiat cununia religioasă la Biserica Creştină – Ortodoxă Sârbească Mehala din Timişoara, după care au sărbătorit cum au ştiut ei cel mai bine la un restaurant pe malul lacului Giroc. Eleganţi şi rafinaţi, naşii Iasmina şi Ion Moza, şi Andreea şi Costel Pantilimon, fostul său coechipier de la Poli, au fost alături de miri până în zori, nelipsind de la nicio horă sau vals.

lato7  lato8

Alături de cei peste 400 de invitaţi, s-au numărat steliştii, colegii campionului de la Moldova Nouă, care şi-au făcut simţită prezenţa şi au întreţinut atmosfera în cel mai plăcut mod posibil. Îi amintim pe Mihai Stoica, Raul Rusescu, Ciprian Tătăruşanu, Alexandru Bourceanu, Mihai Pintili, Paul Pârvulescu şi alţii . Nici restul petrecăreţilor nu au fost mai prejos. De la rudele apropiate la prieteni şi colegi, cu toţii s-au distrat pe ritmurile muzicii sârbeşti, bănăţeneşti, ardeleneşti şi moldoveneşti. Printre artişti s-au numărat Slavica Cukteras, Aurel Tămaş, Trupa Feelings şi Adi de la Vâlcea. Marea petrecere a ţinut până la ora 7:00.

lato3  lato4

lato5  lato1