Funcționarii publici corupți au fost trimiși în judecată!

Controlorii de trafic ai Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat Caraș-Severin ajung în fața judecătorilor. În prezent, aceștia se află în arestul preventiv al IPJ.

Procurorii au întocmit rechizitoriul în cazul inculpaților Gheorghe Bojancă și Florin Boată, acuzați de luare de mită, în urma unui flagrant al ofițerilor Direcției Generale Anticorupție Caraș-Severin.

Potrivit anchetatorilor, în sarcina ambilor funcționari se reține săvârșirea infracțiunii de luare de mită, întrucât au pretins și au luat bani în timp ce își exercitau atribuțiile de serviciu. Mai exact, au cerut 1.000 de lei de la un șofer pentru a nu-i aplica amenda contravențională prevăzută de lege.

„Rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a fost avizat sub aspectul legalităţii şi temeiniciei de către conducătorul instituţiei, doamna prim-procuror, Iancu Laura Gabriela. Precizăm că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie”, susțin procurorii.

 

Comments

  1. alexandru nemoianu says:

    Aceasta este o informatie fara rost.Ce trimitere in judecata? Dovedit ca luand mita,prins in flagrant delict si condamnat,Pavel Verindean continua sa fie primar in fuctie la Prigor.Justitie? Hai sa fim seriosi!

  2. […] Potrivit anchetatorilor, în sarcina ambilor funcționari se reține săvârșirea infracțiunii de luare de mită, întrucât au pretins și au luat bani în timp ce își exercitau atribuțiile de serviciu. Mai exact, au cerut 1.000 de lei de la un șofer pentru a nu-i aplica amenda contravențională prevăzută Sursă știre […]

  3. […] Controlorii de trafic ai Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat Caraș-Severin ajung în fața judecătorilor. În prezent, aceștia se află în arestul preventiv al IPJ. Procurorii au întocmit rechizitoriul în cazul inculpaților Gheorghe Bojancă și Florin Boată, acuzați de luare de mită, în urma unui flagrant al ofițerilor Direcției Generale Anticorupție Caraș-Severin. Potrivit anchetatorilor, în sarcina ambilor funcționari se reține săvârșirea infracțiunii de luare de mită, întrucât au pretins și au luat bani în timp ce își exercitau atribuțiile de serviciu. Mai exact, au cerut 1.000 de lei de la un șofer pentru a nu-i aplica amenda contravențională prevăzută …mai multe stiri […]