Funcționarii din primărie, scoși de Dominic Fritz la o plimbare cu bicicleta. „Ne-am lovit de gropi, de borduri prea înalte, de discontinuitatea pistelor”

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Conducerea USR a Primăriei Timișoara i-a scos în stradă pe funcționarii de conducere din Direcția de Mediu, cea de Dezvoltare, Tehnică și de Urbanism, ca să dea un tur pe bicicletă prin oraș.

„Trebuie să ieșim des din birouri, din bula actelor și hărților și să dăm față în față cu realitatea din Timișoara.”, le-a spus primarul Dominic Fritz funcționarilor.

Pe teren, Fritz le-a vorbit subordonaților despre calitatea spațiului public.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

„Ne-am lovit de gropi, de borduri prea înalte sau de discontinuitatea pistelor, am dezbătut noi idei despre cum să amplasăm coșuri de gunoi și am observat cum interacționează șoferii, bicicliștii și pietonii. Proiectele viitoare pe care le gândim pentru oraș au în vedere creșterea gradului de siguranță și confort pentru toți timișorenii, indiferent că se deplasează pe jos, cu bicicleta sau cu mașina. Lucrăm în echipe multidisciplinare pentru regenerarea spațiului public și îmbunătățim calitatea lucrărilor.”, a mai spus Fritz.

Înțelegerea a fost ca în fiecare lună, funcționarii să aibă două astfel de ieșiri pe teren, în formule, cartiere și pe trasee diferite. La turul pe bicicletă vor fi invitați și anumiți experți sau cetățeni.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/