Funcționari publici contrându-se pe Facebook? Felix Borcean: Vă promit că nu se va mai întâmpla!

Disputele publice de pe Facebook dintre doi șefi de compartimente din cadrul Primăriei Caransebeș nu fac bine imaginii administrației publice locale, i-a avertizat pe cei doi primarul Felix Borcean.

Amintim că șeful Poliției Locale, Manole Dumbravă, a reacționat la o postare a directorului Direcției Economice din Primăria Caransebeș, Horia Irimia, care evidenția o mașină la ceas de seară parcată pe zona interzisă circulației din Centrul Civic. 

CITIŢI ŞI: Criză de orgolii la Caransebeş? Noul şef al Poliţiei Locale, către directorul economic al Primăriei: „Vă rog să vă uitaţi în propria ogradă… Pentru mine sunteţi un ciudat“!

„Cred că s-a greșit de ambele părți, poate într-o măsură mai mare din partea unei părți. Am avut discuții cu cei implicați și vă promit că astfel de momente nu vor mai apărea în mediul online, deși știu că ele sunt sarea și piperul presei, spre deliciul publicului. Probabil că a fost o reacție nervoasă mai puțin controlată și cred că nu ar fi trebuit să apară o astfel de postare și mai ales astfel de comentarii, mai ales că cei implicați în discuțiile respective sunt și funcționari publici”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.