Funcție nouă în Consiliul Județean Caraș-Severin: sufleur pentru președinte!

romeo dunca ciobanu

Romeo Dunca e ironizat pentru că nu se descurcă să conducă de unul singur o ședință de Consiliu Județean!

Deputatul Silviu Hurduzeu îl taxează pe șeful CJ pentru că are nevoie de cineva care să-i sufle în timpul ședințelor chiar și după împlinirea unui an de mandat. În ședințele din Consiliul Județean a apărut o nouă funcție, care nu este în organigramă: funcția de șoptitor. Fie secretarul general, fie directorul juridic în timpul ședinței nu fac altceva decât să-i șoptească lui Romeo Dunca ce trebuie să spună. Are atunci competență președintele să facă o analiză asupra angajaților din CJ?!”, a comentat parlamentarul, luându-le apărarea angajaților administrației județene de care președintele Dunca s-a plâns că nu sunt suficient de capabili să se ocupe de proiecte importante. Așa cum fac angajații Primăriei Reșița, în mâinile cărora a transferat responsabilitatea celor mai importante investiții vizate de administrația județeană.

Adevărul este că ședințele CJ Caraș-Severin sunt interminabile, iar dacă secretarul general Darian Ciobanu nu și-ar depăși atribuțiile și nu i-ar spune președintelui ce are de făcut, care sunt procedurile și pașii obligatorii de urmat, dacă nu ar explica unele dintre proiectele inițiate chiar de Romeo Dunca, chiar ar fi circ de la un capăt la altul.

Liderul social-democraților cărășeni, care a condus timp de patru ani Consiliul Județean, i-a evaluat cu totul diferit pe foștii săi subordonați. „Am lucrat foarte bine cu foștii mei colegi și ceea ce mă supără este că va pierde Consiliul Județean. Îi va pierde exact pe cei mai buni salariați! Lavinia Filip, fosta directoare economică, este o mare pierdere pentru CJ. Ea va lucra la o altă instituție importantă din județ și îi doresc mult succes. Au plecat oameni foarte buni din Direcția de Drumuri și acum nu sunt oameni care să facă licitațiile, nu au oameni care să urmărească apoi pe teren cum se desfășoară lucrările. Au distrus Direcția de Drumuri Județene doar pentru că i-a spus cineva președintelui că acolo sunt oamenii lui Știka, lui Hurduzeu, dar era departe de adevăr acest lucru.”, a mai comentat deputatul Hurduzeu pentru expressdebanat.ro.