Un fulger a ucis o copilă de 13 ani din Caraş-Severin!

Fenomenele meteorologice din ultimele zile au provocat o nenorocire într-o familie din judeţul Caraş-Severin. O fată a murit după ce a fost lovită puternic de un fulger.

Natura dezlănţuită a creat ieri probleme în Caraş-Severin. O fată de 13 ani şi mama sa vitregă au fost lovite de trăsnet în timp ce se aflau cu vacile pe un izlaz, pe raza localităţii Măgura. Potrivit poliţiştilor, minora nu a rezistat în urma accidentului şi a murit pe loc. Se pare că acestea, împreună cu tatăl fetei, în vârstă de 35 de ani, s-au adăpostit lângă o pădurice din cauza ploii torenţiale, moment în care s-a întâmplat dezastrul.

Poliţia oraşului Oţelu Roşu a fost sesizată în jurul orei 16:00, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe un izlaz de pe raza localităţii Măgura, o fată de 13 ani şi o femeie au fost lovite de un fulger. Din verificările efectuate, s-a constatat că în urma descărcărilor electrice atât femeia, cât şi minora au fost lovite de un fulger. În urma accidentului a rezultat decesul minorei şi rănirea femeii care a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Oţelu Roşu, iar ulterior la Spitalul Municipal Caransebeş, pentru îngrijiri medicale”, explică agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Cadavrul fetei a fost depus la morgă, unde, în urma necropsiei efectuate de către medicul legist, se vor stabili cauzele decesului, nefiind suspiciuni de omor.