Frunzăverde, ţinta miştourilor lui Tudori

explo 1000x200

Consilier local la Oraviţa, Sandu Tudori se întrece în fiecare zi în a-i lua peste picior pe colegii din administraţia locală şi din instituţiile publice din oraş. Mai nou însă, se înfoaie şi la mai marii judeţului, semn că îl ţine!

Tudori nu se simte bine dacă nu înţeapă zilnic pe cineva sau nu intră în vreun scandal. Mai întâi s-a luat la harţă şi a făcut pe justiţiarul cu „boii” şi „vacile” de la Spitalul Orăşenesc Oraviţa, motiv pentru care a adunat un braţ de reclamaţii. Limbajul învăţat, probabil, de la Magda Ciumac, vedeta preferată de la OTV a şefului său de partid, Dan Diaconescu, a fost promovat de consilierul PP-DD şi în Consiliul Local. Colegii de plen sunt adesea ţintele ironiilor deloc fine venite din partea lui Tudori, dar acesta l-a luat la mişto şi pe primarul Dumitru Ursu, căruia i-a înaintat în scris o cerere întocmită în bătaie de joc. Un tip deosebit de elegant şi cu epoleţi pe umeri, acesta a explicat că nu e vorba de niciun mişto, ci s-a scuzat spunând că atât poate. „Eu am scris la nivelul meu de înţelegere şi de pricepere. Eu nu am facultăţi din astea pe la Herculane, nu am şcoală de subofiţeri. Atât îmi permite mie inteligenţa şi, dacă atât îmi permite, atât scriu”, a justificat Tudori modul în care s-a exprimat în scris.

Pentru că la Oraviţa s-a certat cam cu toată lumea, Sandu Tudori a început să-şi umfle muşchii mai nou şi cu şefii judeţului. În ultima şedinţă de Consiliu Local, spre exemplu, l-a ironizat pe preşedintele Consiliului Judeţean. Tudori s-a făcut că nu ştie exact cum îl cheamă şi l-a numit „Dl. Frunzăalbastră”. Surse demne de toată încrederea ne-au informat că la următorul plen Tudori are toate şansele să vadă verde în faţa ochilor.

banner 970 x 250

Comments

  1. sursele care va dau bani says:

    Sursa e cam lasa si cam blonda si cam curva si prea ieftina !!